Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

De beste batteriene...!

Skrevet av Bernt Erik den 5 juli 2007 klokken 21:23

Hvilke batterier tror du er de beste - da snakker jeg om AA-batterier? Duracell eller Ikea? Faktisk slår Ikea-batteriene Duracell batteriene med mange prosent. De beste batteriene er faktisk Ikea godt fulgt av Panasonic og . Hvordan vet jeg dette? For tre til fire år siden jobbet jeg i GPSbutikken.no og solgte GPS'er til vanlige folk og bedrifter. Dette medførte til at vi måtte finne de beste batteriene og her er mine/våre undersøkelser:

1. Ikea (Varta)
2. Energizer
3. Panasonic
4. Duracell
5. Phillips

For hver GPS vi solgte sendte vi med mellom en til to pakker batterier a fire stk. Selvsagt var det viktig for oss at kunden som kjøpte GPS'en hadde gode batterier, i og med at GPS'en er et sikkerhetsprodukt. Kunden ble selvsagt kjempefornøyd med at han med en gang fikk batterier og som gjorde at han kunne ta i bruk GPS'en med en gang.

Faktisk var GPSbutikken.no en av Norges billigste nettbutikker på GPS'er og jeg satt slavisk og fulgte med på prisene til våre konkurrenter og kjørte ned prisen hvis de andre gjorde det. Mitt mål var å selge på kvanta og sørge for fornøyde kunder hvor de igjen spredte ryktet videre til sine venner og kjente.

Men tilbake til batterier igjen - At Duracell var så dårlig hadde jeg ikke trodd og det kunne varriere ganske mye fra de beste batteriene til de dårligste og dette utnyttet vi med å sende en av de beste batteriene til kunden (Energizer).

Batteriene koster mye og derfor er det viktig å vite hvilke som er bra og Ikea sine batterier ligger faktisk i toppen og koster en brøkdel av hva f.eks. Duracell gjør!