Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Yes! Nytt Formel 1 spill fra Codemasters!

Yes! Nytt Formel 1 spill fra Codemasters!

Skrevet av Bernt Erik den 31 juli 2014 klokken 18:26
Dette innlegget er kategorisert under: bilspill, Codemasters, Simulator, Simulasjon, Racingspill, Bandainamco

Jeg er helt på tuppa etter racingspill og nå har eksperten på området, Codemasters nettopp annonsert F1 2014. Gjett om jeg er i vill jubel nå. Det første spillet jeg anmeldte her på Gamereactor for over 12 år siden, var nettopp et F1-spill, men den gang var det Electronic Arts som stod bak.

F1-spill er ikke som andre spill og krever virkelig sin mann. Det å kjøre med åpne jul er ikke enkelt og med at jeg også er fan av simualtorspill, så kjører jeg alltid disse spillene med mest mulig vanskelighetsgrad bare for å få utfordringen. Om du tror vi må vente lenge på F1 2014, så må du tro om igjen. Spillet vil bli lansert til PC, Playstation 3 og Xbox 360 allerede den 17. oktober. Dessverre for de av dere som sitter med Playstation 4 og Xbox One, så kommer ikke spillet til disse formatene. Ut i fra det jeg har hørt, holder Codemasters på å lage en helt ny grafikkmotor for sine kommende bilspill og det for å tilpasse seg den neste generasjons konsoller.

Spill er sunt anbefaler F1 2014!

Gleder du deg til spillet?

HQ