Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Bergen til Aalborg med Euro Truck Simulator 2: Scandinavia

Bergen til Aalborg med Euro Truck Simulator 2: Scandinavia

Skrevet av Bernt Erik den 1 juni 2015 klokken 10:04
Dette innlegget er kategorisert under: gammerns gamerkanal, youtube, youtube-kanal, Gamer, pcgamer, Euro Truck Simulator 2, pcgaming, Gaming, sponsoredby, intel, gigabyte, Kingston, HyperX, benq, coolermaster, Simulator, lovegaming

Som noen av dere har fått med dere, så har jeg lagd min gamerkanal på Youtube. Som navn på kanalen har jeg valgt å kalle den for "Gammerns gamerkanal". Selv om jeg selv føler meg "gammel (men ung til sinns), så er det mange som synes det motsatte.

Jeg har siden tiden med Game & Watch-spillene alltid vært fan av spilling og hvor min første konsoll var Commodore 64. En konsoll jeg forgudet og gjør vel det den dag i dag.

Etter å ha fått mange spørsmål om at hvorfor ikke jeg lagde meg en Youtube-kanal, så gjorde jeg nettopp det og et av klippene som er lagt opp der er hvor jeg spiller Euro Truck Simulator 2: Scandinavia. Mange vil nok si at dette spillet ser utrolig kjedelig ut, men jeg liker det og har allerede mange timer med denne tilleggspakken som nå inneholder byer i Skandinavia, deriblant Bergen. Dagens tur går fra Bergen til danske Aalborg.

BERGEN TIL AALBORG MED EURO TRUCK SIMULATOR 2: SCANDINAVIA

Håper dere liker dette og at dere abonnerer på kanalen min. Så skal jeg i tiden fremover legge opp litt av hvert fra forskjellige spill som jeg spiller for tiden.

Hva synes du forresten om kanalen min?

HQ