Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

For noen idioter!

Skrevet av Bernt Erik den 16 oktober 2007 klokken 13:09

Jeg skal ikke sette meg på toppen av tronen å kalle meg en super sjåfør, men det er enkelte ting jeg har opplevd som gjør at jeg undrer meg om noen sjåfører har fått førerkortet på Rema 1000. Ikke bare er de sinker i trafikken og skaper mange farlige situasjoner, men de kjører også feil i trafikken og som virkelig kan skape skumle ting.

I forrige uke var jeg og madammen en tur til sykehuset. Det ligger ca. 11-12 mil unna og må igjennom Steinkjer som er den største byen i Nord-Trøndelag. Jeg kommer inn til den første rundkjøringen og aner fred og ingen fare. Jeg skal helt til venstre i rundkjøringen til E6. Jeg legger meg inn i venstre fil og ser at det kommer en annen kjørende ved siden. Jaja, tenker jeg, han skal vel enten til høyre eller rett frem. Men NEI, alt er klart og jeg kjører på rett fil og ser at den andre bilen også kjører ved siden av meg. Han skal visst rett frem tenker jeg og holder gluggene oppe. Så kommer jeg til den del av rundkjøringen hvor jeg skal legge meg ut til høyre for så å skifte fil. Da ser jeg i speilet at den sammen bilen også skal den samme veien som meg. Jeg kaster meg på bremsen og og nærmest bråstopper. Irritert slipper jeg bilen fremfor meg. For å si det slik, jeg var kun milimeter fra å bli kjørt på fra den andre bilen takket være at sausnebbet ikke la seg rett i rundkjøringen.

Jeg skjønner ikke hva som er så vanskelig med å kjøre rundkjøringer. Hvor var de da de ble lært opp? Nei, jeg har flere ganger opplevd dette og vet å passe meg, men det er veldig irriterende at noen ikke kan lære seg trafikkreglene slik vi andre har gjort.

Hva med deg - har du opplevd gal kjøring av andre i trafikken som nesten har ført til ulykke?