Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Skal, skal ikke...?

Skrevet av Bernt Erik den 8 desember 2007 klokken 22:15

Som dere sikkert skjønner opplever jeg titt og ofte valgets kvaler og inne mellom kan valgene gå utover konsetrasjonen. I det siste har jeg vurdert om jeg skal bytte ut min Windows XP i fordel for Windows Vista og i dag har ikke tanken blitt noe mindre. For i posten kom en flunkende ny versjon av Windows Vista Ultimate og jeg teller virkelig på knappene om jeg skal formatere maskinen og gå fullstendig over til Windows Vista.

Mange sier at man skal vente til servicepack 1 dukker opp på nyåret en gang, men andre sier, nei hvorfor vente? Windows Vista fungerer kjempegodt! Madammen har Windows Vista på sin bærbare og jeg skal innrømme at jeg synes det ser meget stilig ut på maskinen hennes, bortsett fra at det aldri burde ha vært Windos Vista på den. Ikke fordi at operativsystemet er dårlig, men fordi at maskinen hennes er litt for liten til at det fungerer godt nok. Ting tar tid når jeg låner den og er alt for avhengig at det jeg gjør på PC'en skal skje kjapt.

Nei, jeg tripper med føttene og er utrolig spent på hva denne Ultimate-versjonen fungerer. Skal jeg legge inn Windows Vista nå eller bør jeg vente. Akkurat nå sier min lille ertehjerne at jeg skal formatere maskinen min og legge inn Windows Vista Ultimate... Søren meg hvor vanskelig dette skal være og for mange er nok dette et luksusproblem, men for meg et stort valg med tanke på jobben og spillingen min samt alle de tingene jeg har tilkoblet USB-inngangene. Vil disse produktene fungere, eller må jeg løpe rundt på nettet på søken etter nye drivere som en skremt høne som ikke vet hvor egget ble av...

Skal, skal ikke?