Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Blir vi svindlet?

Skrevet av Bernt Erik den 15 desember 2007 klokken 23:02

Blir vi svindlet for mange, mange penger i skatter og avgifter på grunn av hysteri rundt menneskeskapte klimaendringer? Jeg bare lurer jeg!

Er det menneskenes skyld at temperaturen stiger? Forskerne har funnet ut at solflekkativiteten har fordoblet seg de siste ti årene. Denne solflekkativiteten sørger for unormale klimatiske forandringer. Tidligere kunne man oppleve dette fenomenet ved ca. 7 års mellomrom. De årene hvor det var høy solflekkaktivitet førte til meget høye temperaturer om vinteren, mens om sommeren var det kaldt på grunn av mye nedbør.

Visste du forresten at havet er den kilden som bidrar mest til CO2 utslipp? Jepp, så og si all CO2-utslipp stammer fra havet. Kun liten del kommer fra oss menneskene. Visst du at de Franske Alpene opplever den beste vinteren på 11 år? De snør faktisk talt ned og har fantastiske skiforhold for øyeblikket. Skal jeg være helt ærlig, tror jeg at mye av hysteriet rundt de klimatiske forandringene er ubegrunnet. At vi menneskene bidrar litt er nok trolig, men ikke så mye som mange forskere vil ha det til. Jorden og solsystemet rundt påvirker klimaet, se bare på hvordan månen bidrar meg forandringer på jorden. Opp igjennom mange millioner år har klimaet orandret seg. Tenk deg de forskjellige istidene som har vært opp igjennom jordas levetid. Det er også påvist barnålstrær langt til fjells hvor det nå ikke finnes slike trær. Dette beviser at det har vært varmere klima tidligere. Vi mennesker må nok innfinne oss at klimaet forandrer seg og at det skjer i sykluser, men om vi mennesker skal ha skylden for det, er jeg mer uenig i. Selvsagt skal vi ta være på miljøet i rundt oss og fortsette med resirkulering, men vi skal heller ikke ta alle de systre spådommene for god fisk. Kanskje nærmer vi oss en ny istid? Hvem vet?

Hva tror du, blir vi lurt av Al Gore og gjengen hans til å tro at det vi menneskene som er skyld i at klimaet forandrer seg? Jeg bare spør jeg...!

Sjekk ut denne linken: The Great Global Warning-Swindle