Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Welcome to the Battlefield!

Skrevet av Bernt Erik den 8 januar 2008 klokken 16:40

I det ganske land er det mange som elsker krig, kanskje ikke i virkeligheten men krig i spill og den første serien som gjorde mest inntrykk på meg var tuen tvil Medal of Honor. Her fikk du fet grafikk, god historie og en stemning som føltes som om du befant deg i en skyttergrav med hjelmen godt plantet nedover ørene med rifla klar varm etter en salve skudd mot fienden.

Så kom Call of Duty og nærmest slo pusten ut av meg. Jeg satt spikret til mange sene nattetimer hvor lekser og en ny skoledag var en saga blott. Call of Duty inneholdt mye av det samme som Medal of Honor, men i mine øyne hadde bitte litt mer action og fungerte veldig godt å spille på LAN-partyer.

I dag er jeg fortsatt "ON THE BATTLEFIELD" med Battlefield-serien som stort tema og fikk virkelig gløden da jeg kjøpte med Battlefield 2. Nå eier jeg hele serien og har brukte mange, mange hundre timer på Battlefield 2 og 2142.

Den 27. mars lanseres et nytt kapitel i Battlefield-historien og det er Battlefield: Bad Company. Jeg har sett alle trailere og har lest alt om spillet. Til og med lagt opp alle skjermiser jeg har mottatt her på nettsiden. Det spesielle med Bad Company er grafikkmotoren "Frostbite" hvor du kan ødelegge så og si alt. Her smadres hus og omgivelser til det ugjenkjennelige og du kan i stedet for å gå omveier, skyte deg frem. Dette medfører en helt annen krigføring enn det vi er vant med. Nå er det ikke lengre trygt å gjemme seg i hus eller bak vegger, trær, Nei nå må du være i konstant bevegelse for å unngå de dødelige kulene.

DICE lover oss et spill med så mye variasjon at vi tungen vår stadig vekk skal drukne i sikkel. De lover oss en historie som ikke bare er humoristisk, men også med dype røtter i filmer som Three Kings m.fl. I tillegg skal du som "rookie" spille deg inn i en firkløver som skal samarbeid, gjøre hverdagen sur for fiendene som våger å sette sine føtter fremfor deg. DICE lover oss en stemning vi aldri før har sett i slike spill og alt dette får vi oppleve den 27. mars. Allerede nå har jeg pusset militærbootsene og gjort klar sniper-rifla mi - jeg venter bare på å få gå inn på slagmarken og ødelegge alt som kommer i min vei.

Er du en spiller som ofte befinner deg "ON THE BATTLEFIELD" eller liker du å spille rolige og avslappende spill?