Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Kirken og Miljø

   Kirken og Miljø

   Skrevet av Bratiz den 18 februar 2009 klokken 14:06

   I går kom kirken med at de ikke ville ha oljeboring i nord norge og at staten skulle ha en 5 års tenke pause. Men dette ble sterkt kritisert.

   Kirken har egentlig ikke vært noe mye innenfor dette temaet før. Nå inni tidene vi er i er jo miljø et stort tema og jeg syntes det er bra at flere innvolverer seg inn i dette. LO vill at deres medlemmer i nord-Norge melder seg ut at kirken. HVA er dette for noe tull? Så dere vill at med en gang noen fremmer en sak vi er uenige i skal vi hetse dem og melde oss ut av organisasjonen. Velger nå å tro at mange av deres medlemmer er uenig i noe dere har sakt også. Skal de bare melde seg ut?

   Hvorfor er det dumt at kirken innvolverer seg? Jeg syntes det er bra at folk faktisk vet at detter er et alvorlig tema og jeg håper flere går inn!!!!!!!!!

   Det er jo helt utrolig hvordan den Norske regjering holder på. De snakker vi skal bedre miljø der og der men med en gang når noen innvolverer seg er det kritisering på gang. Stolenberg og co er den elendigste regjeringen Norge har hatt i mine øyne, og dette bare forsterker denne følelsen!!

   SKJERP DERE!

   HQ