Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Babbel...

Da har jeg brukt opp alle mine ferieuker, og er tilbake på kontoret for alvor. Har vært mye frem og tilbake de siste ukene, men nå er det ikke mer ferie på meg. Siste ferieuke tilbrakte jeg hjemme med venner og familie, feiret bursdag og var på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg. Mye kos og hygge - veldig avslappende.

Og jeg fikk veldig masse fint til bursdagen min. Ting å ha i den nye leiligheten - ja, for jeg har flytta i ferien også, det har jeg kanskje ikke nevnt. Men det har jeg. Flytta sammen med kjæresten min i en fin liten leilighet på Tøyen. Ikke mer kollektiv. Litt trist å flytte fra gjengen i kollektivet, men veldig digg å komme i egen leilighet med kjæresten.

Alt er gøy i nytt hus. Lage mat, rydde i skap. Nei, ikke rydde i skap forresten. Det er fortsatt kjedelig. Men å lage mat. Det er gøy. Jeg har funnet noen retter jeg skal spesialisere meg på. Bare bli verdens beste. Som for eksempel på hjemmelagede hamburgere. Jeg holder på å trene nå, med kjøttdeig og krydderblandinger og hjemmelagde dressinger til. Også skal jeg lage verdens beste pannekaker. Må bare øve litt først. Jeg skal gi dere oppskriften så fort jeg finner den.

Denne bloggen ble bare babbel. Sorry, men det var masse som måtte bli sagt for å komme back on track. Jeg skulle egentlig skrive om en tegneserie jeg har begynt å lese. DMZ. Veldig kul. Jeg fikk den i bursdagspresang av kjæresten min, men den får jeg heller fortelle om i morra. Nå skal jeg hjem til min nye leilighet og spise middag. Så dette får bli en liten teaser om morgendagens blogg da. Om DMZ. Ja...