Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Et syngende fellesskap

Skrevet av Carl Thomas den 16 januar 2009 klokken 16:05

Det kom som en stor overraskelse på meg. Jeg ble tatt helt på senga. Da jeg skulle anmelde Lips til Xbox 360, ville jeg teste Singstar litt mer inngående, for å ha et sammenlikningsgrunnlag, og få satt ting i perspektiv. Det var da jeg oppdaget det. At Singstar til Playstation 3 har den beste community-delen av samtlige spill jeg har testet - noensinne.

For det første er jo SingStore helt briljant. 500 sanger ligger bare å venter på alle karaokeglade sangfugler som har tid, lyst og penger til å kjøpe seg en gigantisk låtliste. Men dette i seg selv er jo ikke noe community. Det er først når du slenger deg ut på den åpne Singstar-scenen at du ser hvor stort og fint dette communityet faktisk er. Folk legger ut bilder, lydfiler og filmsnutter av sin egen Singstar-opptreden, og deler dem med resten av verden. Jeg kan sitte i timevis å bare se på mange forskjellige småklipp. Folk er kreative, morsomme, fulle, dumme, kjedelige, levende, søte, uheldige og sjarmerende. Men mest av alt så er de ekte.

Denne tjenesten har litt den YouTube-effekten på meg. Jeg blir bare sittende å se på det ene innslaget etter det andre, og jeg hygger meg som bare det. Jeg kan klikke meg inn på folks profiler, se på bilder de har lagt opp, høre på lydfiler de legger ut, og selvsagt se alle filmsnuttene de har publisert.

Når det gjelder spillet for øvrig, så vet jeg ikke hvor mikrofonene er lenger. Tror kanskje de ligger i en pappeske i boden. Likevel er Singstar et av de spillene jeg fyrer opp oftest på min Playstation 3, bare for å kikke litt på folk, se noen nye filmklipp og bare la meg imponere av det beste communityet jeg har sett i et spill noen gang.

God helg.

Fjollete briller. Så enkelt er det å lage noe morsomt.