Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Jeg har testa Playstation 3!

Skrevet av Carl Thomas den 9 november 2006 klokken 14:21

Selv om det begynner å bli en stund siden, så er det likevel sant. Jeg har testa Sonys kommende mirakelmaker. Frode og jeg var like spente begge to, da vi fikk lov til å tafse og klå litt på den polerte maskinen.

Det første jeg tenkte var at selve maskinen var større enn jeg hadde trodd. Massiv. Større enn Xbox. Den gamle altså. Men mye kulere også. Og så fort jeg fikk kontrollen i hånda, tenkte jeg det samme som alle andre. Den er veldig lett. Lettere enn Dual Shock 2. Men Hege i Nordisk Film kunne fortelle at de hadde klipt av ledningen på en vanlig PS2-kontroll, og veid den. Da veier de omtrent det samme. Ellers var jo alle de andre opplagte endringene spennende å teste ut. Nye knapper, gyroskop osv.

Når du starter opp en Playstation 3 havner du inn i en meny som er veldig lik den vi kjenner fra PSP. Stort mer kan jeg vel ikke si om den - vi var mer interessert i å spille enn å hoppe rundt i menyer.

Det første vi testet var Motorstorm. Et spill som på forhånd har sett helt poco loco fett ut. Dessverre finnes det bare én Playstation 3 håndkontroll i Norge for tiden, så vi kunne ikke spille mot hverandre. Vi måtte kjøre på tid. Spillet ser jo veldig lekkert ut. Ingen tvil om det. Utrolig detaljerte modeller, imponerende landskap og fin fysikk. Dette var også det eneste spillet vi fikk teste som støttet gyro-funksjonen i håndkontrollen. Litt rart og vanskelig i starten, men det burde ikke være umulig å få dreisen på det. Alt i alt føles dette som et bra og tempofylt racingspill som vi gleder oss til å se mer av, og ikke minst prøve i multiplayer.

I tillegg prøvde vi Genji og Resistance: Fall of Man, men de tror jeg at jeg må spare til neste blogg, for jeg har det bittelittegranne travelt. Så jeg får nesten bare si "To be continued..."