Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Skattejakt

Med skjelvende hender ser jeg oppi Gameposen min mor gav til meg. ICO. Det lå der, men det flotte coveret inspirert av maleriene til kunstneren Giorgio de Chirico, uten en eneste skramme. Skulle jeg dømt alderen på spillet ut i fra kvaliteten på coveret så måtte jeg gjettet at det var nytt. Inni fant jeg en pent brukt manual, og jeg holdt pusten da jeg skulle til å se på disken. Ikke en ripe. Jeg var i himmelen.

For omkring en måned siden kjøpte jeg meg en PS2. Jeg bestemte meg for det da jeg fant ut at jeg var møkk lei alle tradisjonelle skytespill. Jeg ville ha noe annet, og da jeg fant Metal Gear Solid 3: subsistence i topp kvalitet bestemte jeg meg for å endelig kjøpe en PS2. Jeg hadde nemlig gått systematisk gjennom alle de spillbutikkene jeg visste om og finne fire spill til PS2. MGS3, Shadow of the Colossus, ICO og Silent Hill 3. Dette har jeg holdt på med i nesten et halvt års tid, uten mye hell før jeg da endelig fant MGS3.

Jeg hadde gitt opp å finne de andre spillene for lenge siden og jeg hadde faktisk for to dager siden bestemt meg for å kjøpe de resterende spillene på amazone.com. Der fant jeg ICO brukt til 45 dollar. Legg til moms (eller er det toll?) og frakt, og dette relativt gamle spillet fra 2001 hadde blitt rimelig dyrt. Heldigvis fant jeg Shadow of the Colossus til ca 10 dollar, så det kjøpte jeg. ICO fikk vente.

Derfor ble jeg nesten skremt da min mor ringte meg. Hun var på shopping tur med min bror da hun fortalte at det var en Game butikk der de handlet. Etter et halvt år med leting, fra min side, hadde hun funnet ut at det var noen PS2 spill jeg ønsket meg. Jeg stavet navnet for henne, ICO, og til min store forskrekkelse fortalte hun at de hadde spillet på nettopp denne game butikken. Brukt til 50kr. 50kr for ICO. Jeg kjente at jeg ble nummen.

For det første, hvem selger ICO? For det andre, hvorfor selger Game det til 50kr? Det er jo fantastisk for meg, men jeg syns det fremdeles er litt rart. Shadow of the Colossus hadde de ikke, men det hadde jeg jo kjøpt på amazone.com så det var vel likegreit. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å starte med dette mesterverket men jeg er usikker på om jeg skal spille det på 40" HD TVen i kjelleren eller den vanlige kasseTVen oppe i spisestuen.

Som en morsom liten avsluttning på denne ellers meningsløse bloggen så vil jeg innformere om at PS2en jeg kjøpte var med 4D! I hvert fall for MGS3. Om jeg ikke tar helt feil så er 4D når du får med lukt og smak og slikt, og som vi alle vet så røyker jo Snake sigar. Hele PS2en stinker nemlig sigarettrøyk! Så når jeg sitter å spiller MGS3 så er det som å føle Snake på kroppen. Det hele er egentlig litt slitsomt i lengden og jeg bør vel egentlig bytte den inn...

Jeg skal innrømme at det var litt sent å kjøpe en PS2, men bedre sent enn aldri eller hva? Nå får jeg i hvert fall oppleve noen av de store mesterverkene på denne konsollen. Jeg håper også at mange av dere er veldig sjalu på meg sånn at jeg kan le av dere når dere river dere i håret av frustrasjon.

- Kraken