Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Nummer 49

Dette er min 49. blogg. Jeg har snart nådd et personlig mål med hele 50 blogger her på Gamereactor. Det høres kanskje ikke mye ut sammenliknet med andre brukere her som feks Bernt Erik, men for meg er blogg nr 50 en stor ting. Ikke noe som skal feires selvsagt, men følelsen kan fort bli litt bittersøt. La meg forklare.

Jeg har vært på Gamereactor en god stund nå. Hvor lenge spør du? Vel, slike ting står i krypinnet mitt, og dette er ikke ment som en skryteblogg. Men til sakens kjerne. Jeg har i min tid her på GR postet 49 blogger som har blitt værende på siden i en lang stund, men det skal jeg endre på nå. Flere av mine tidligere blogger har nå blitt slettet, og denne bloggen er ment som en personlig markering for at jeg kan huske hvor mange blogger jeg har postet på siden her. Mer presist sagt, syv av mine tidligere blogger har blitt slettet. Men for meg betyr ikke det at jeg må trekke fra 7 blogger fra mine 49 blogger. Jeg har postet 49 blogger som jeg en gang har vært fornøyd med, men nå er det syv av dem som dere ikke kan lese lenger.

Når jeg skriver en blogg så pleier jeg å bruke lang tid på bloggen. Jeg legger litt av sjelen min i tekstene mine, enten det er om spill, om meg selv, eller annet. Jeg prøver å levere en viss form for kvalitet til dem som tar seg turen innom bloggene mine og vil sjekke dem ut. Når folk klikker seg inn på mine blogger så vil jeg at alle bloggene jeg har postet her skal på best mulig måte representere hvem jeg er og at jeg er en seriøs bruker.

Men hvorfor har jeg slettet disse syv bloggene, lurer du kanskje på? Vel, over de årene jeg har vært på siden her så har jeg postet blogger med mange forskjellige temaer, men jeg har også forandret meg mye som person. De fleste av de syv bloggene som har blitt slettet handler om meg, der jeg deler mange personlige tanker og følelser om meg. Er det egentlig så farlig å poste personlige ting om seg selv? Vel, det kommer an på hvor personlig det er. Jeg var rett og slett ikke komfortabel med å la disse bloggene ligge ute på internettet og Gamereactor. Det har litt med å kanskje la venner og familie lese bloggene her (om de vil), uten at jeg føler at det er ubehagelig. Det handler også om hvordan jeg vil fremstå på forumene.

Jeg er klar over at denne bloggen egentlig er veldig uviktig og mange av de nye brukerne bryr seg sikkert ikke, men flere av veteranene her har fulgt med på bloggene mine over årene og jeg syns det var mer respektfullt å informere om hva jeg har gjort slik at jeg ikke fremstår som utakknemlig. Utakknemlig for hva? Jo for alle kommentarene selvfølgelig. Og nei, jeg er ikke utakknemlig. De syv bloggene som har blitt slettet fra GR har jeg lagret, med alle kommentarene, på min PC.

Så fra nå av skal jeg være mer kritisk mot meg selv i forhold til hva jeg ønsker å dele med verden, men også hvordan jeg velger å fremstå på forumet. Om du gadd å lese dette så er det selvfølgelig flott og jeg lover å komme med en mer interessant blogg neste gang.

-Kraken