Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

10 år på GameReactor

For 9 måneder siden hadde jeg mitt 10 års jubileum som forumbruker her på GameReactor. Jeg planla å feire dette med både blogg og brus, men dagen kom og gikk, og bloggen skrev ikke seg selv. Nå er heldigvis bloggen endelig her.

Kjære skribenter og forumbrukere, tusen takk for 10 flotte år sammen her på GameReactor! Jeg har lenge prøvd å skrive en blogg om dette øyeblikket, men hvor skal man begynne? Det er så mye jeg ønsker å snakke om! Jeg har ikke noe annet valg enn å starte på begynnelsen...

For 10 år (og 9 måneder) siden lagde jeg min bruker på GameReactor. Jeg ble overtalt av en venn, og etter å ha snust rundt på siden og lest bladene i lang tid, så valgte jeg å hoppe i det. Forumet var noe helt annet i 2007. Det yret av liv, og det var høy aktivitet på forumet. Jeg følte meg absolutt som en fersking men hevdet meg relativt raskt med aktiv bloggskriving. Her fikk jeg mye bra respons og dette var nok en stor grunn til at jeg ble så glad i, og knyttet til forumet. Funfact, dette er faktisk min blogg nummer 54 på GR. GameReactor ble en viktig del av hvordan jeg oppfattet min egen hobby, og her leste jeg nyheter og diskuterte med andre brukere.

I dag er jeg ikke lenger en fersking, heller tvert imot. Det er ikke mange aktive brukere på GameReactor som kan skryte på seg å ha 10 år med forumaktivitet under beltet, og jeg tror jeg endelig jeg kan kalle meg selv en av "Veteranene" uten å virke høy på meg selv. Ikke bare har jeg vært aktiv i 10 år, men jeg har hatt det samme brukernavnet og det samme profilbildet hele veien. Dette har vært viktig for meg og min identitet her på forumet. Ikke engang den fantastiske juletradisjonen på forumet, der brukere redigerer nisseluer på avatarene sine, har jeg fulgt.

Jeg er litt lei meg for at jeg ikke har vært flinkere til å bli med på flere GR arrangementer og diverse treff i løpet av de siste 10 årene. Her har jeg bare min egen sjenerthet å takke, og jeg vil beklage at det har blitt slik. I tillegg er jeg slik at jeg har vanskelig for å huske brukere når de ofte bytter profilbilde. Jeg vet ikke om jeg er alene om dette, men for meg er profilbildet en viktig del av hvordan jeg identifiserer de ulike brukerene på siden og når bildene byttes så får jeg problemer med å huske hvem som en gang i tiden har sagt hva, osv. Dette gjør det vanskelig å knytte nære relasjoner til dere på forumet, syns jeg. Men noen brukere har beholdt sitt profilbilde i lang tid, eller utmerket seg på andre måter og dere legger jeg merke til! Mer om dette senere i bloggen.

Jeg har lenge hatt en plan for hvordan jeg ønsker å markere 10 års jubileumet, og i dag er dagen for dette.

1. Jeg har endret profilbilde! Bildet av Master Chief har vært med meg gjennom tykt og tynt, men nå var det på tide med en forandring. Frykt ikke, Master Chief skal ikke bli glemt og jeg vil legge ut en link til det gamle bildet inne på min profil. Dette gjør det kanskje enklere å huske hvem jeg er/var, hvis dere assosierer forumbrukere like mye med avataren som jeg gjør.

2. Jeg har oppdatert «presentasjonen» min, eller mitt krypinn som jeg tror det het en gang i tiden. Det var også på tide, da den som lå inne der var ekstremt utdatert.

3. Jeg har slettet nesten alle bloggene mine. Dette var et ekstremt tiltak og var utrolig trist og hjerteskjærende. Så hvorfor valgte jeg å gjøre dette? Vel, jeg tror jeg følte at det var nødvendig. Jeg har blogget om alt mulig her på GameReactor, jeg har skrevet fantasy historier, noveller, kritikk av forum og spillindustri, og personlige tekster. Jeg har hatt en runde på dette tidligere, der jeg fjernet noen blogger jeg mente var for personlige og utleverende. Resten lot jeg ligge. I dag føler jeg mer på at disse tekstene ble skrevet av en 16-18 år gammel meg, og at de rett og slett ikke har en plass på forumet lenger. Jeg har endret måten jeg tenker og skriver på, og de representerer hverken meg, eller forumets tilstand lenger. De har blitt «historie». Men frykt ikke, alle bloggene er lagret som PDF med alle de fantastiske kommentarene jeg har fått fra dere opp gjennom årene.

Jeg har lyst til å sette av litt av denne bloggen til å takke noen av de brukerne som har vært viktige for meg i løpet av de 10 årene jeg har vært her. Her klarer jeg ikke få med alle, og noen har jeg sikkert glemt, men jeg har prøvd å gjøre mitt beste. Her vil det også dukke opp brukere som ikke har vært aktive på GameReactor på mange år, men de fortjener likevel å bli nevnt.

Tusen takk til: dark samus nemesis, Grallen, Glorfindel, RDB, remote, AcH Clawed, Marlboro Red, Quinzel, Petrol, Tommy K, Kakashi sensei, Suppeelsker, BlueDaf, Zechez, Strategist, The Heretic, Maggot, Los, Bernt Erik, Aiden, Soraki, fanzypanzy, Arawos, Joelspeanuts, sonic og link, kokiri, The Lost Boy, P-Dude, Predator, sowns, skeptisk-heksa, Venom140, Ole-Christian, The Cookiemonster, gnomely, gnyg, Animorpher, Archana, albaga, SirGalahad, Lt Mactawish, Finalfantasyfrelst, og Xtord. Dere er en helt utrolig flott gjeng, og GameReactor hadde ikke vært det samme uten dere.

Jeg har også lyst til å takke den gavmilde redaksjonen vår! Dere skriver fantastiske tekster, men har også delt ut noen utrolig flotte premier for ulike konkurranser. Jeg har faktisk vært heldig og vunnet flere flotte premier, blant annet en Xbox 360 Elite, Bioshock Infinite Songbird edition, og for ikke så lenge siden Dark Souls 3 konkurransen. Tusen takk for at dere snekrer sammen så flotte premier til oss brukerne og at dere er så gavmilde!

Lenge hadde jeg sett for meg dette som en «Farvel» blogg. Ja, jeg har faktisk vurdert å kutte alle bånd til GameReactor av ulike grunner, blant annet på grunn av min misnøye med forumets utvikling. «Farvel» blogger var veldig vanlige for mange år siden, og jeg likte denne tradisjonen slik at man fikk med seg om brukere man ofte snakket med hadde tenkt til å forlate forumet for godt. Etterhvert har jeg funnet ut at dette er helt urealistisk for min del. Jeg kommer ikke til å kutte all kontakt med forumet, men jeg har tenkt til å roe ned aktiviteten noe og fokusere mer på de trådene jeg virkelig interesserer meg for. Jeg håper enda at vi skal få inn flere nye brukere og mer aktivitet, men jeg tar ikke lenger ansvar for å skape aktivitet, slik jeg i perioder har gjort. Dette blir for meg kunstig og et forum burde utvikle seg naturlig, eller gjennom endringer gjort av moderatorene og redaksjonen. Jeg håper uansett på flere flotte år her på GR, og på mer diskusjon om Final Fantasy, Dark Souls, Star Wars, osv!

Tusen takk for mange flotte år!

Med vennlig hilsen
Crazy Kraken

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus