Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Kongen på haugen

Skrevet av Dave den 7 mars 2008 klokken 10:42

Jeg elsker å vinne, men på den andre siden hater jeg å tape. De to motpolene henger som kjent gjerne sammen. Da det viste seg at Gamereactor var nominert i kategorien 'Årets spillmedie' reagerte jeg først med glede, men det forandret seg raskt til nervøsitet. Du kan si at det viktigste er å delta, men når du først har mulighet til å dra hjem med pokalen så er det bare seier som gjelder. I hvert fall for meg. Heldigvis gikk det vår vei og det var utrolig deilig. Vi vant foran Dagbladet, VG og ikke minst eid.no, unnskyld, gamer.no. Seieren legger press på oss, vi må fortsette det gode arbeidet og videreutvikle varemerket Gamereactor. Finne den gyllende middelveien mellom kontinuitet og nye impulser. Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper du gjør det samme.

Showet i går var på mange måter svært likt fjorårets versjon, men et par hakk bedre produksjonsmessig. Høydepunktet kom da vår mann Jon Cato høstet mest applaus av samtlige prisutdelere og artister (alt fra Trond Giske via Madcon til Linni Meister måtte se seg slått). Gamereactors sjefredaktør var forøvrig ulastelig kledd med produkter fra Moods of Norway, vi venter i spenning på en moteblogg fra den kanten.

Uansett, i dag kan alle klappe seg selv på skulderen uavhengig av om de er med i redaksjonen, moderatorer på forumet eller ivrige lesere av Norges beste spillmedie!