Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

RDR 2 til PS5

Red Dead Redemption 2 har vært ute en stund, og jeg har pløyd meg igjennom historien et par ganger, har 100% gjort og nesten alt av trofeer. Jeg har også klokket en del timer i onlinedelen og har for lengst passert det punktet der det gir noe ekstra å gå opp i level. Jeg har god økonomi, og stort sett alt jeg trenger av klær og våpen. Jeg er med andre ord en fan av spillet. Selv om det ville vesten er stort, så skulle jeg gjerne sett at det var større. Jeg skulle ønske jeg kunne utforske den nedre delen av kartet før historien var ferdig, og det gjør vondt å se et utilgjengelig Mexico på andre siden av en grunn elv.

Jeg vet at Rockstar sier det ikke vil komme en utvidelse til singleplayeren, og jeg vet de ikke har sagt noe om et Red Dead 3.
MEN
og det er er stort men. Rockstar har blitt en pengemaskin, og er det noe de liker, så er det å se overskuddet øke. Dette gir meg troen på at de ikke vil komme med en utvidelse, men gjerne selge en samleversjon av RDR og RDR2 som gir tilgang til hele kartet og en utvidet historie.

Jeg har selvfølgelig ingen bevis for dette, men fra et økonomisk standpunkt så er det ikke bare fornuftig, det er galskap å ikke gjøre noe slikt. En liten DLC til et par hundre? Eller et stort spill (som i grunn krever lite ekstra arbeid) til 7-800?

Ka dokke tru?

HQ