Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
#O2K Cops

#O2K Cops

Skrevet av Duck Song den 11 mai 2014 klokken 21:10

Dette er en av de beste minnene jeg har i gaming.

Jeg og to av mine kompiser (1 og 2) bestemmer oss for å spille Garry's Mod Rollespill-server. Vi blir til Civil-Protection. Eller Politimenn på godt norsk.

Vi bestemte oss for å leve inn i rollen og vi begynte å patruljere gatene. Plutselig ser vi en mann med lilla lue komme opp fra kloakken. Han legger 1 ned i bakken å han begynner å voldta han... Brutalt.

Jeg og 2 klarer ikke å gjøre noe annet enn å begynne å le. Mens 1 ligger der ydmykt. Etter at han kriminelle var ferdig med gjerningen sin så begynner vi å skyte etter han. Han slapp unna så vi måtte manhunte han. Vi mistenkte at han hadde gjemt seg i en våpenbutikk så vi tok frem battering-ram'en våres og gjorde oss klare til å slå ned glassveggen som stod i veien. Plutselig så kom eieren av bygget ut. Han prøvde å forklare oss at det ikke er noen andre der. Men det var for sent.

Vi slo ned veggen og den falt ned å moste butikkeieren. Igjen så begynte vi å le som bare det. Vi bestemte for å stikke fra serveren etter det for å slippe trøbbel.

HQ