Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 1

Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 1

Skrevet av Dump Truck den 25 mars 2014 klokken 09:45

Velkommen (tilbake) hit, kjære uspesifiserte GR-bruker!

De av dere som leste mitt forrige blogginlegg vet at jeg og mine to hybelnaboer Anders Martin og Eyla har startet opp en ny Youtube-kanal kalt TooLoud Videoes. På denne kanalen vil vi som kjent poste Let's Plays (i all hovedsak av skrekkspill, men jeg kan røpe at det kommer noe ganske annerledes snart også), og all annen slags nerdemoro vi skulle få lyst til å lage.

Forrige uke postet vi altså vår første video, som var drøyt åtte minutter med highlights fra da vi spilte spillet Amnesia: A machine for pigs. Vi fikk en god del positive tilbakemeldinger, så vel som noen konstruktive kommentarer som alle er blitt tatt inn til vurdering, og i skrivende stund har vi passert hundretallet og ligger nå på 112 views totalt. Det er kanskje ikke verdens største prestasjon, men vi er svært takknemlige for hver eneste person som gidder å bruke litt av tiden sin på å se på oss bli skremt dagslyset ut av. Rom ble ikke bygget på en dag, og vi er veldig fornøyde med den gode starten vi har fått!

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi vi akkurat har kommet ut med en ny video på TooLoud-kanalen! Dette er den første i en serie av Outlast-videoer som kommer til å bestå av tre-fire episoder, og denne serien vil minne mer om klassiske Let's Plays enn Amnesia-videoen gjorde. Denne gangen har vi filmet spillet fra start til slutt, noe som resulterte i en mer sammenhengende opplevelse, for ikke å glemme mer stoff å ta fra. Vi har fortsatt klippet ut høydepunktene, men det er vesentlig lettere å følge historien her.

Jeg syns selv dette er et stort steg opp fra Amnesia-videoen, og er veldig fornøyd med hvordan denne videoen endte opp. Vi har hørt på rådet deres om å gi skjermen mer plass i bildet, slik at det blir lettere å se hva som foregår. I tillegg har vi siden sist blitt mer varme i trøya, noe som fører til en hel del mer løsslupne kommentarer, og noen ganske sære øyeblikk som jeg tror dere kan komme til å le høyt av. Outlast er blandt de bedre skrekkspillene jeg noensinne har spilt, og det merkes på reaksjonene våre.

Denne gangen spiller faktisk jeg litt, og banner som en full sjømann. I tillegg kan vi friste med en variert mengde musikalinnslag, referanser i hytt og gevær, Anders Martin sin sære fascinasjon over at du kan se kroppen til hovedpersonen, for ikke å glemme hans miserable forsøk på å spille selv (den morsomste delen i hele videoen, hvis du spør meg). Og sist, men ikke minst; En haug med klipp av oss som holder på å gjøre i buksa av redsel!

Vi håper denne første episoden av TooLoud Plays Outlast underholder dere og får dere til å le. Like og subscribe hvis dere liker det dere ser, andre episode av denne serien vil antakeligvis komme ut rundt samme tid neste uke! Fortell oss gjerne hva dere syns i en kommentar, all konstruktiv kritikk tas i mot med åpne armer!

https://www.youtube.com/watch?v=rjYv1btKKAA

HQ