Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Slutt å gjør narr av spill

Skrevet av FuzzyFarm den 29 desember 2011 klokken 23:41

Mobbing er en alvorlig sak som ikke skal begås i lokalsamfunnet og nettet. Mange barn og voksene (flest barn) føler seg mobbet pågrunn av mennesker som tror de er bedre enn andre.
Mest pågrunn av dårlig oppvekst, feil valg av venner eller bare prøver å styrke sin egen selvtillit.

Barn som blir mobbet for klær som de går med, utsene, hudfarge og ikke minst kulturen. Du spør sikkert hvorfor jeg har valgt et slikt tema på en spillnettside som dette. Men da burde du ta en titt på overskriften.

Som overskriften viser, er det nettopp dette jeg ønsker å skrive om. fordi jeg mener at det å gjøre narr av spill, ikke er akseptabelt. La oss ta et eksempel:

Minecraft er et spill hvor målet er å bygge alt mulig fra et hus til en togstasjon. Du må også overlevet nattestunden for farlige skapninger som F.eks. zombier, creepere, edderkopper
(mye større en du tror) og selvsagt skeleton. Og nevnte jeg også at alt sammen er av firkanter. kjedelig tenker du kanskje. Men det er ikke så kjedelig som man skulle tro.

Klart spillet har jo ikke bra grafikk og pikslene er helt synelige, men etter å ha spilt det litt blir man hekta. sikkert fordi du har muligheten til å gjøre nesten hva du vil i en så åpen verden av firkanter. Men det er slikk at alle mennesker her på jord har egene meninger. Stadig vekk hører jeg frekke kommentarer om minecraft og hvor kjedelig det er. Folk som stiller det teite spørsmålet:
"Hva er det som er gøy med det spillet" på en negativ måte. Men kan de ikke skjønet at enkelte mennesker blir såret når man fornærmer noe en person liker.

La meg ta et annet eksempel. på skolen min finnes det mange ulike personer med ulike spill- interresser. Det er ikke noe galt med det, vi er alle forskjellige. men her kommer problemet inn. Det er noen på skolen min som alltid gjør narr av de spillene jeg spiller, da tenker jeg spesielt på et spill jeg liker veldig godt.

Det spille heter RATCHET AND CLANK. Du har kanskje hørt om det eller ikke, men jeg får høre negative ting om R&C stadigvek. helle tiden hører jeg kommentarer som:
"Det er jævelig kjedelig"
"R&C blir sikkert kåret til det verste spillet som fins"
"Jeg vil se Ratchet og clank brenne i helvete"
Alt dette får jeg høre om et spill jeg har spilt siden jeg var syv år gammel. Og nå er jeg 14 år gammel like girra etter å suse gjennom galakser ødelegge planene til doktor Nefarius, skjytte i stykker finder, hammre løs med skiftenøkkelen,
høre den digre dummingen med navn quark ta æren for noe han ikke har gjort. Det og masse mer sammen med favoritt lombaxen vår. Og selfølgelig den smarteste roboten som finnes clank.

Men hvorfor våre så negativ? kanskje fordi de er så umodne eller at noen mennesker er født negativet, et annet problem er at de alltid sammenlingner Ratchet and clank med
Jak and dexter ,skrytter alltid av hvor bra Jak and dexter er mens Ratchet and clank sitter ved en stubbe og får slengt dritt om hvor dårlig spillet er.

Dette er bare tull. Jak and dexter har ting som gjør spillet unikt mens R&C har andre kvaliteter som gjør dem unike.

Så hvorfor hakke sånn på spill man ikke liker?
kan man ikke bare si ting på en finere måte en å såre folks følelser. Nå må dere ikke mistforstå meg folk kan få like hva de vill, men vår ikke så negativet. Si ting på en positiv måte.

Hva mener dere, diskuter dette nedenfår.

PS: Dette er min første blogg så jeg tar gjerne imott konstruktiv kritikk.