Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

The Sixty One (hør på musikk, gratis)

Skrevet av Havok den 4 juni 2008 klokken 20:55

www.thesixtyone.com er en nettside for artister som ønsker å dele musikken sin med andre. Det funker litt som Digg.com hvor man "bumper" musikk for å få andre til å høre på det. Målet er å gjøre ukjente artister litt mer kjente.

Selve kjernern med siden er et "bump"-system, når du har hørt på en sang i ett minutt kan du bumpe den, Dette koster poeng. Når du har bumpet en sang, og andre hører på den eller bumper den får du poeng for det. Disse poengene bruker du på å gå opp i level og unlocke flere features web siden. Du må ha en registrert bruker for å bruke dette, come on! Registrer deg som bruker nå.

Avhengig av hvor tidlig du bumpet en sang så får du mer poeng per bump. Målet er altså å bumpe sanger så tidlig som mulig. For å gjøre dette har du en feature som heter "the rack", det er et område med bare ukjente artister som har få bumps. Du får automatisk poeng av å høre på the rack.

Er ganske morsomt, og man finner mye ny musikk. Noen lar deg til og med laste ned musikken du hører på helt gratis.

Om du registerer deg, husk å spesifisere "havok" som referal, så får jeg litt ekstrapoeng og vi kan følge med på hva dere andre hører på.

Hva er brukernavnene deres på thesixtyone? Link gjerne musikk dere vil anbefale videre (husk å ta vekk alt før # i lenken)!