Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Final Fantasy XIII

Skrevet av Havok den 15 juli 2008 klokken 08:35

Squaresoft som de en gang het, lagde spill "eksklusivt" på Nintendo sine maskiner. De fleste FF spill startet sitt liv på NES og SNES. Folk grein på den tiden også over hvor teit Sony var som "stjal" FF fra Nintendo, akkurat på samme måte som at folk nå griner over at Microsoft stjeler FF fra Sony denne gangen.

Poenget her er at det gir finansielt mening å gi ut spillet på Xbox også, hvorfor? Fordi mange mennesker utenfor Japan faktisk har 360. Og Square Enix, som et selskap, ønsker så klart å ha en del av dette markedet.

At FFXIII kommer på 360 vil ikke ha noe å si på kvaliteten til spillet. Antall disker er ubetydelig, og SE vil utnytte seg av hva maskinen har å tilby uansett. Jeg vil også tørre å påstå at det er lettere for SE å lage spillet på 360 enn på PS3 grunnet arkitekturen.

Uansett, det er ikke noe å bli gale over folkens, spillet vil bli bra uansett hvor den kommer. Og jeg har ikke hørt noen rapporter om at Microsoft betalte for å få spillet på 360, noe jeg egentlig tviler på. Og for de av dere som klager over at "Microsoft kjøper alt de kommer over" burde se litt på historikken til Sony, for de har vært helt like når de "kriget" mot Nintendo helt i startet med PlayStation og PlayStation 2. ;)

Uansett er dette spennende, og jeg gleder meg til å se resultatet.