Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Om Star Wars-kalas på Steam, dag 3

Skrevet av Ingar Hauge den 15 september 2010 klokken 21:49

Star Wars-kalaset på Steam fortsetter denne uka, men før det kan vi jo nevne gladnyheten som har blitt bekreftet i forkant av Tokyo Game Show: HD-oppdaterte utgaver av Team ICOs klassikere ICO og Shadow of the Colossus er på vei. Ryktene er derimot noe sprikende om det er snakk om en samlepakke eller seperat salg, men gleden burde uansett være stor.

Men jeg digrerer. Det var Star Wars jeg skulle skrive om. Dagens Star Wars-tilbud på Steam er et mindre kjent strategispill ved navn Star Wars: Empire at War fra 2006. Spillet skiller seg ut ifra spill som Star Wars: Battlefront: Mens Battlefront fokuserer på den enkelte soldat med et Battlefield-preg over spillet, gir Empire of War deg oversikt og kontroll over hele slagmarken. Å sammenligne Empire at War med Company of Heroes virker rett og rimelig, men spillet kan fort også gi assosiasjoner til Red Alert. Ikke så rart, kanskje, ettersom Frank Klepacki står bak musikken til begge spillene.

Empire at War er kanskje ikke det mest kjente Star Wars-spillet, men er fullt ut underholdende fordet. Med en pris på €5 er det absolutt verdt å prøve.

Kilde: Steam