Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Om fremtidige HD-utgivelser

Skrevet av Ingar Hauge den 25 september 2010 klokken 15:37

HD-utgivelser til PS3 av tidligere PS2-klassikere er i mine øyne et svært godt tiltak fra Sonys side. Ikke bare får spillene en lekker HD-drakt og får utfolde seg i den grafiske kvaliteten de fortjener. Nye spillere får også med dette muligheten til å oppleve klassikerne fra forrige spillgenerasjon. Tidligere i år ble God of War Collection mottatt med glede av både anmeldere og spillere, og det er liten grunn til å tro at Sly Collection og Team ICO Collection vil mottas annerledes når de slippes ut i høst og til neste år.

Som tidenes bestselgende konsoll har PS2 mange klassikere på samvittigheten. Dette inkluderer et stort utvalg av spill. Dermed er det ikke unaturlig å forestille seg at Sony vil satse på flere lignende utgivelser fremover. Ryktene har allerede begynt å gå om en Mortal Kombat-samling, og en Prince of Persia-samling skal også være aktuell: Ikke bare med HD-grafikk, men også med 3D-støtte.

Hva tenker dere lesere? Hvilke PS2-spill skulle dere gjerne sett fikk en HD-oppdatert relansering til PS3?