Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Om Vintage Video Game Evening

Skrevet av Ingar Hauge den 1 oktober 2010 klokken 15:37

Jeg anser meg selv som en gammel traver når det gjelder spilling. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt tilgang på en spillkonsoll, helt siden den japanske versjonen av NES jeg kan huske vi hadde på gutterommet. Senere har det blitt ganske mange konsoller, enda flere spill og utallige timer med spilling. Tjue år med spilling; det er lenge det.

Dessverre har gamle konsoller og spill ofte en tendens til å begynne å samle støv når nye maskiner kommer. Det som en gang tok så mye tid blir før eller siden erstattet av nyere, mer avanserte maskiner. Det betyr likevel på ingen måte at de gode, gamle maskinene er dårlige. De er bare ikke like aktuelle lenger.

Det var derfor med stor nostalgisk faktor at jeg inviterte noen venner til en såkalt Vintage Video Game Evening (lettere inspirert av The Big Bang Theorys Vintage Video Game Night) i går kveld, med fokus på Nintendo 64-æraen. Nå ble vi ikke flere enn tre stykker tilsammen, men jammen meg hadde vi det moro. Nostalgien lot ikke vente på seg, og spillene viste seg å være vel så underholdende nå som før i tida. I løpet av kvelden streifet vi innom F-Zero X, Banjo-Tooie, Super Smash Bros. og ikke minst Mariokart 64. Kaffepause med The Big Bang Theory hørte også med.

Noe av spillutstyret som ble brukt i løpet av kvelden.

Vintage Video Game Evening skal definitivt ikke bare bli et engangsforetagende. De gamle konsollene fortjener såpass.

Dagens spørsmål til dere lesere er følgende: Dersom du skulle hatt en Vintage Video Game-samling, hvilken konsoll og hvilket spill ville du først og fremst trukket frem?