Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Er dette den nye Nintendo-kontrolleren?

Skrevet av Kristian den 26 april 2011 klokken 10:02

Lekkede bilder av en kontrollerprototype er på avveie. De viser et potensielt design på håndkontrollen til den neste Nintendo konsollen som går under kodenavnet Stream.

Som dere sikkert har fått med dere avslørte Nintendo i løpet av helligdagene at en ny konsoll skal bli presentert på spillmessen i Los Angeles om få uker, som følge av et massivt press fra ryktemølla.

Nå er den samme mølla igang igjen med det som sies å være bilder av en prototype på håndkontrolleren til den kommende konsollen. Det skal sies at det potensielle designet stemmer godt overens med alt som tidligere er sagt om kontrolleren.

Jeg håper dette er en forfalsket variant. Kontrolleren ser virkelig ikke ut til å kunne tilby en ergonomisk god opplevelse. Skulle det vise seg å stemme kan jeg ikke si annet enn at dette er nok en skivebom fra Nintendo i kampen om å kapre de mer hardbarkede spillerne.

Hva tror dere?