Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Saints Row 2 - omsider

Skrevet av Kristian den 11 juli 2011 klokken 16:09

Inntil jeg for noen dager siden kjøpte Saints Row 2 hadde jeg aldri spilt oppfølgeren til det elleville gangstereposet med (nesten) samme navn. Saints Row bød på ypperlig action, herlig overdreven fysikk og et spinnvilt tema som jeg likte godt, men likevel gikk jeg aldri til anskaffelse av oppfølgeren.

Trolig har dette noe å gjøre med at tidspunktet for lanseringen var tett opp mot Gran Theft Auto IV-slippet, som muligens gjorde at spillet ble noe oversett - i alle fall for meg. Men nå, i påvente av det ekstremt lovende Saints Row the Third, gikk jeg altså til anskaffelse av Saints Row 2 både av ren nysgjerrighet og om ikke annet for referansegrunnlaget.

Jeg angrer ikke et sekund.

Spillet er - som forgjengeren - ganske enkelt fordømt underholdende. Byen Stilwater er proppfull av ting å gjøre og det tok ikke lang tid før jeg ble totalt oppslukt. Jeg elsker alle mulighetene til å skreddersy figuren, klær, biler og flust av andre ting som gjør at spillet føles mer personlig og individuelt. Liker hvordan spillet er så utrolig overdrevent, og at det ikke tar seg selv så altfor seriøst.

Det beste av alt var likevel for meg samarbeidsdelen. Det er mulig å spille gjennom hele kampanjen sammen en kompis i co-op over nettet, og dette virket langt bedre enn jeg hadde håpet. Det fungerte faktisk helt sømløst.

I påvente av det ekstremt lovende Saints Row the Third anbefaler jeg alle som ikke har spilt Saints Row 2 å gi det en sjanse. Spesielt om du har en venn å spille sammen med.

Til tross for gnistrende pyroteknikk gikk ikke festen helt som den skulle.