Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

P4s Radiofrokost

Skrevet av Kristian den 21 juli 2011 klokken 11:07

Halla, hva skjer'a?

Er en liten tur innom kontoret etter et intervju på P4s Radiofrokost tidligere i dag. Har for øyeblikket ferie, men klarte ikke holde meg unna gjengen i redaksjonen.

Åh, hvordan det gikk?

Alt i alt gikk det bra. Men jeg skulle aldri tatt på meg headsettet rett før vi gikk på lufta. Ble skikkelig nervøs idet den tomme vakumlyden fra øreklokkene omringet meg, og det første spørsmålet ble stilt. Jeg har jo tross alt ingen tidligere radioerfaring. Det føltes litt som å hoppe fra 10 meteren, for deretter å befinne seg under vann idet ordet ble ditt.

Etter litt stotring innledningsvis gikk det heldivis bedre og praten begynte å flyte. Men da var det også brått slutt. Etter intervjuet forklarte den ene programlederen at man ikke bør ta på headsett rett før man går på lufta, om man ikke er vant med radio, og at han akkurat ikke rakk å fortelle meg det. Her var det bare å samtykke.

Nå er det bare å komme seg avgårde for å nyte resten av ferien. En liten tur til sørlandet med bading, båturer, sjømat og festing står på tapeten. Jeg er tilbake den 1. august, til et enormt hardkjør for å gjøre ferdig augustmagasinet. Men først, ferie.

God sommer!

Portør: Tør jeg håpe på trådløst nett?