Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Et par timer med Resistance 3

Skrevet av Kristian den 31 august 2011 klokken 11:04

I går ble det sent. Etter en lang arbeidsdag fikk jeg det for meg at jeg skulle teste Resistance 3. Det går i spill fra morgen til kveld, men jeg skal ikke klage.

De to timene jeg spanderte på Resistance 3 var nemlig av den bedre sorten. Jeg har ikke hatt nevneverdig interesse for serien tidligere eller spilt forgjengerne, så jeg visste ikke helt hva jeg gikk til.

Men det gjør jeg nå.

Resistance er våpen, våpen og atter våpen, uten at det er noe galt i det. Alle har primære og sekundære bruksområder med ulike egenskaper, med påfølgende oppgraderinger etterhvert som de blir brukt. Det er usedvanlig lett å bli hektet på våpenoppgraderinger, og at oppgraderingene ganske enkelt oppstår ved at våpenet blir brukt, blir det fort mye skyting.

Kreative våpen, mange våpen og våpenoppgraderinger gjorde i alle fall sitt for at de to timene jeg spanderte med spillet var svært underholdende.

NB. Richard Imenes er i gang med anmeldelsen av spillet, som vil bli publisert førstkommende mandag.