Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ny Harry Potter bok?

Skrevet av Kronoz den 17 juni 2011 klokken 23:16

I det siste så har det dukket opp to ting som potensielt hinter til en utbygging av J.K. Rowlings fantastiske Harry Potter-univers. Først og fremst nettsiden Pottermore.com og en nedtelling på Youtube.

Selv om Harry Potter er en av mine favorittserier gjennom tidene, så håper jeg at det ikke blir en ny Potter-bok. Eller mer spesefikt, jeg håper at det ikke blir en ny bok som innkluderer Harry Potter.

Her er noen tanker som gjør meg overbevist om at det IKKE kommer en ny Harry Potter-bok.

PS: Noen spoilere kan forekomme.

Rowling selv har jo sverget på at historien om Harry Potter ble avsluttet en gang for alle i den (potensielt) siste boka. Jeg er villig til å ta henne på ordet der. Dessuten så vil det gi liten mening i kronologien å lage et nytt eventyr for Harry, Spoiler poiler:da epilogen i siste boka avslører at han har hatt et ganske så rolig og avslappet liv etter Voldemorts fall.

Om det i det hele tatt blir en Potter-bok, så tror jeg enten at det blir med foreldrene hans, eller barna. Altså, en prequel eller sequel (lagt til omtrent 15-20 år etter hendelsene i siste bok).

Avsløringen trenger selvsagt ikke å være en bok i det hele tatt, men nå er det jo J.K. Rowling som kommer med avsløringen, og hun er jo som kjent en forfatter, så noe annet hadde vært rart og meget overraskende.