Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

BondeLAN: Felleskap og gaming.

Skrevet av Lykkedragen den 23 oktober 2010 klokken 03:24

Nå begynner det å bli seint på dag to av BondeLAN og i dag har man rett og slett hatt mye på agendaen...

Dagen har startet litt langsomt med en del spilling mens folk for det meste sov. Viser seg det at gamere våkner ikke før tidligst i 12-tia og det gir mårrafuglene litt dyrbar tid til å fordype seg i vanskelige spill.

Etter hvert som vi fikk i oss frokost og pratet litt om kvelden før, bestemte Dr MP og jeg oss for å ta oss en svipptur innom Bernt Erik for å se dette legendariske hjemmekontoret hans. Å beskrive størrelsen er ikke helt enkelt. Det er ikke det minste rart at han har varmerekorder der inne for størrelsen var vel sånn omtrent 1 meter bredt og 2-3 meter langt.

Men for et innholdsrikt kontor for størrelsen. Fyren har de utroligste ting på hyller og vegger. Bl.a kan jeg nevne en little sisterfigur, Big Daddy og Il tempo gigante bil (fjernstyrt tilogmed).
Og spill...enorme mengder med spill...

Vi satt oss ned i stua og spillte litt Blur sammen med Emil...den mest begavede 5-åringen jeg har møtt. Den lille fyren banket ikke bare meg i spillet men Dr Madnar Petrovich fikk jaggumed juling han også..til stor fornøyelse for Bernt Erik og Emil.

Etter lufteturen skilte Dr. MP og jeg lag hvor han dro til Steinkjer og jeg bestemte meg for å grave meg ned i spillene mine.
Da begynte man også å titte litt rundt på andre spillere og fikk se de utroligste ting. Mange dyktige spillere her...med mye fancy utstyr. Her kan jeg nevne en som har 3 skjermer og det utroligste tårnet i verden. Pimp my ride, stikk hjem og vogg!!

Det viser seg at vi blir en veldig sosial gjeng når man sitter sammen her og har etterhvert fått gode bekjentskaper og gryende vennskap med hele gjengen. Fått testet Mass Effect 2 på en skikkelig PC og må si at jeg sikler fortsatt. Litt konkurranse blir det også med at en påsto at PC er rette gamingutstyr...hvorav jeg da satt han ned med Demon's souls :) Etter en stund erklærte fyren at han tok feil...heldigvis:)

Mye prating og diskusjoner fører til at tiden flyr. Plutselig kom det en tryllekunstner ut på scena og gjorde noen meget flott og urovekkende tryllekunster. Fantastisk å se sånt på nært hold. Fatter enda ikke hvordan han svelget den ballongen, eller hvordan han fikk bordet til å sveve. Uansett var det helt utrolig bra og gjorde dagen virkelig komplett.

Så var det premiedryss igjen, men denne gangen klarte jeg ikke å bli truffet av noen premier. Derimot har BondeLAN en tradisjon med å premiere "Årets tullinger", det vil si folk som kommer langveisfra, og her fikk Dr Madnar et headsett, mens jeg fikk tildelt 2 PS3-spill: Heavy Rain move edition og et move partyspill(husker ikke i farta hva det het..)

Uansett har det vært en kjempedag med mange gode opplevelser. Mens jeg skriver dette er CS-compoen i gang og det er utrolig morsomt å høre banning og seiersrop om hverandre. Spent på hvem som vinner.

I morgen er det Zumba- og Zombie-konkurranse pluss åpent hus for å komme å se mellom kl 10 - 16.
Dette kommer til å være helt utrolig og jeg angrer ikke på at jeg dro...hit må man flere ganger og neste gang regner jeg med det er flere som blir med?

GR-samling på BondeLAN hadde vært utrolig morsomt...sant?