Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Tiden er inne. Nå smeller det!

Skrevet av Lykkedragen den 21 februar 2012 klokken 13:05

I morgen går startskuddet! Da er det igjen åpning på BondeLAN og flere av oss her inne på GR skal dit.
Fullbooket sal med store og små konkurranser kommer til å gjøre dette LANet til en helt fantastisk opplevelse.

Har bedrivet de 2 siste dagene med pakking. Egentlig er det ikke så vanskelig å pakke til LANet, men jeg vil være sikker på at jeg har husket alle ledninger, batterier og småstæsj så opplevelsen blir optimal.

Har kjent sommerfugler i magen i flere uker nå, og nå er det bare å pakke i bilen og dra.

Føles litt for godt til å være sant, men datoen er her endelig.

For dere som ikke kommer dere av en eller annen grunn har jeg tenkt å holde tradisjonen i hevd og blogge om LANet og ta masse av bilder.

Skal godsnakke litt med noen som har videokamera og høre om vi ikke kan legge ut noen videoer også iløpet av dagene som kommer.

Gleder meg til å treffe Bernt Erik, som bor et steinkast fra LANet. Som vanlig må jeg vel ta meg en tur innom og se om han har klart å stappe enda flere kurositeter inn på det utrolige "store" kontoret han har. For et bøttekott å være, er det et meget intressant et..i allefall for spillintresserte.
Har tilogmed ordnet han en lite overaskelse i form av en liten pakke...kan ikke skrive hva det er her...da fyren stikker innom og leser alle blogger her inne..(Ikke sant Bernt Erik?)

Uansett gleder jeg meg noe helt utrolig. Fått med meg noen av lokalbefolkninga i byen også. Så vi kommer vel til å kjøre kolonne nedover.

Er det noe dere lurer på ang LANet så må dere bare spørre. Så skal jeg svare dere så godt jeg kan iløpet av dagene med oppdateringer via LANbloggene.

Har med meg SWtor, WOW, Skyrim, og en del andre spill. Regner med at dere vil finne meg mest aktiv på SWtor og WOW, men hold utkikk etter meg på Xboxen også:)

Dette kommer til å bli SÅÅÅ bra!!!!