Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Hjelp til selv-hjelp

Hjelp til selv-hjelp

Blogg-tid igjen.
Det er lenge siden jeg blogget.
Det er strengt tatt lenge siden jeg ytret meg på dette forumet i det hele tatt. Jeg har tatt en titt innom og konstatert at alt er ved det samme. Men jeg har, sikkert til noens glede, vært lite aktiv.

En av grunnene er at jeg har spilt og fullført GTA V.
Med fullført mener jeg gjort meg ferdig med historien.
Grand Theft Auto V var et helt greit spill.
Det var ikke så imponerende som de første anmelderne vil ha det til, men bedre en nr IV det er det.
Trevor er ikke så kul som alle skal ha det til... storyen begynner bra men sklir ut i sanden og visner ca halveis i spillet. Slutten var for meg et skuldertrekk og online delen var dødfødt.

Jeg har også sett serien The Fall på netflix. Pga Gillian Anderson. Fantastisk dame. Jeg har screen-crush på Gillian Anderson . Serien var helt OK

Det er, som mange kanskje har registrert, ikke lenger sommer. Det er helt utrolig forbanna irriterende. Jo eldre man blir jo mer bortkastet blir det å leve livet sitt i kaldt, fuktig mørke. Man må leve livet i kaldt, fuktig mørke pga av at man bor her nord. I Norge. På vestlandet. Det er fryktelig deprimerende.

Oppsumering:
Lei av Internett.
Lei av å game
Lei av at det er mørkt, kaldt og fuktig.
Lei av å ha sluttet å røyke.

Har noen der ute i den store jungelen av anonymitet noen Netflix anbefalinger ?
Jeg har sett jævlig mye og jeg er ganske kresen på mitt eget sære vis, men anbefalinger taes imot med stor takk.

HQ