Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
STAR WARS blogg for nerds.

STAR WARS blogg for nerds.

Denne anbefalingen skrev jeg originalt i STAR WARS tråden på forumet. Men etter som GR Norge ligger nede for telling uten synlig håp om noen gang å kunne reise seg var det kanskje like greit å blogge den i samme slengen. I håp om i hvert fall noen få "treff".

I forbindelse med Star Wars Battlefront II fulgte jeg med på deler av promoteringen av historie delen av spillet. Spesielt intervjuer med stemme og motion-capture skuespilleren som portretterer Iden Versio. Capteinen i Imperiets Inferno Squad, Janina Gavankar.

Janina Gavankar. Er en ung men relativt erfaren TV skuespiller med et hjerte som står aldeles i brann for Star Wars. Hennes entusiasme over å få gjøre noe Star Wars relatert smittet så voldsomt over på meg at jeg plukket opp boken Star Wars: Battlefront II: Inferno Squad av forfatter Christie Golden.

Jeg har ikke vært nevneverdig opptatt av Star Wars litteratur tidligere, men har fulgt litt med på hva som rører seg der ute etter at Lucasfilm ble solgt og de startet det vi kjenner som
new canon (As of April 25, 2014)

Anyway...

Janina Gavankar solgte meg ideen om at ja.. jeg vil vite mest mulig om Inferno Squad før Battlefront II kommer ut, så jeg kjøpte og leste boken.

Den var bra den. Vi ble servert en grei historie som gir karakterene dybde og som gjør at jeg gleder meg ennå mer til spillet kommer i November.
Og det gav meg lyst til å lese mer Star Wars.
Jeg gikk derfor på nettet og kjøpte boken Lost Stars av Claudia Gray . Og Her mine felles Star Wars nerder, kommer "ukens anbefaling"
Forfatter Claudia Gray er en dame som FORSTÅR Star Wars. Hennes evne til å formidle et troverdig univers, utvide vår horisont og sette alt i sammenheng er uovertruffen.

Jeg anbefaler ALLE som er glad i Star Wars til å sjekke ut Claudia Gray sine bøker. Det er foreløbig snakk om tre:
Lost Stars, Bloodline og Leia: Princess of Alderaan.

Jeg håper Lucasfilm og story gruppen der med Pablo Hidalgo i spissen vet hvilke resurs de har til sin rådighet og gir den damen en sjanse til å jobbe med manus eller i det minste som konsulent i framtiden. Jeg kan ikke forestille meg noen bedre som kan komme opp med et narrativ for, f.eks en Obi-Wan film enn Claudia Gray.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.