Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Snille folk i MMORPG

Skrevet av MationMac den 10 august 2010 klokken 16:25

Nå har jeg prøvd Lord Of the Rings Online i cirka 10 minutter. Med en gang jeg kommer meg til et område utenfor tutorial kommer en pen jente character til meg, fordi jeg lurte på om jeg hadde kommet til ordentlige spillere. Hun forteller meg om alt jeg spurte om, og hadde grundige, gode svar på alt. Hun var hyggelig og alt.

Jeg har lagt merke til en ting i MMORPG spill. Det finnes MASSE hyggelige folk der ute. Da jeg spilte WoW, spilte jeg veldig skjeldent. Da jeg spilte, likte jeg å spille med andre. Jeg fant noen med like lvl'er og hjalp dem, selv om jeg allerede hadde klart den "questen". Selv om jeg ikke forventet noe en XP'en jeg fikk fra monstrene, ga de meg ofte penger. 5 gull fikk jeg noen ganger, som var mye til den lvl'en. Det viste seg at personen hadde en lvl 70. Det at folk gir så lite til sin lvl, blir mye for min lvl. For med min lave lvl var det masse penger.

Når jeg spiller spill som "Call Of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer", blir jeg ofte kalt "Cheater", "Hacker", og masse annet dumt. Folk skriver stygge kommentarer som "gaymore" og "f**king camper". Jeg er egentlig lei av dette. For i MW2 kan man bruke "SitRep" mot claymores. Men tenk om folk i FPS var like hyggelige som i MMORPG? Hadde ikke det vært bedre? Istedet for folk som klikker i vinkel fordi du skjøt en gjennom veggen, fordi våpenet poppet ut vinduet?

Noe annet hun fra "LOTRO" sa var når jeg skrev "I have to log off, im having a borthday party today!" så skrev jeg "Birth*". Da svarte hun "Misspless's are accents in Middle Earth." I andre spill kunne man sikkert fått "Learn 2 type" eller andre stygge tilbakemeldinger.

Hva synes du om spillcommunityet i foskjellige spill?