Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Burde vi boikotte DLCer?

Burde vi boikotte DLCer?

Skrevet av Mats2468 den 20 februar 2018 klokken 13:58

Ja folkens det er nå "lenge" siden jeg laget blogg sist gang, jeg kjedet meg nå så hvorfor ikke bare fyr løs lol.

Temaet jeg tar opp nå er vel og si litt gammel nytt, men er DLCer greit å betale for? Vel det er delte meninger om. Det sies at 28% menn i USA som er gamere kjøper gjerne dlcer og utrolig nok mikrotransakjoner, noe som er skremmende mye...

I fremtiden kan jeg faktisk spå på at det kommer til å overflode enda mer med dlcer og kosmetiske varer til fremtidige spill. For i de siste årene har det vært ekstremt mye av det, det ser faktisk ut som spillselskapene kun bryr seg om å lage flest mulig av dem for å tømme kontoene til gamere.

Mange av dlcene i fleste spill synes jeg er svært uintressante, siden storyen ofte ikke har noe med hovedspillet å gjøre eller bare at storyen er kjedelig (også mange andre grunner). Det er derfor jeg ikke har kjøpt noen dlcer på en evighet.

Hvorfor kan bare ikke dlcer være gratis? Jo fordi utgivere idag er svært bevist å hove inn mest mulig penger fra oss, for dlcer er veldig lukrativt i dagens gaming. De ofte tjener penger fra ungdom og barn generelt som har kortinformasjonen fra foreldrene sine, og har lett tilgang til å kjøpe disse dlcene. Derfor savner jeg tiden tilbake der spill var kun et spill uten DLCer, mikrotransakjoner etc. Det var faktisk noen gamle spill som har mye mer innhold forhold til spill idag, utrolig nok.

Når det kommer til Season Pass, noe jeg absolutt ikke liker, er rett og slett skammelig dyrt. Folk er faktisk okey med å cashe ut 499 (Til og med dyrere enn et nytt spill!) for en Season Pass, som ofte ender opp med legge til side etter alt av innhold er gitt ut og glemmer visse dlcer som dukker opp underveis. COD fans eller kids som stjeler lommebøkene fra foreldre sine ofte bruker penger på nettopp dette, spesielt i COD serien.

For å være dunn ærlig, synes jeg dlcer burde vært gratis fra da det startet, for spillselskapene gjør det så utrolig bra uten dlcer og mikrotransakjoner med tanke på å selge kun spillet. Selvfølgelig, som jeg nevnte tidligere, dette er lukrativt for dem, så for oss som ikke ønsker kostbare dlcer kan glemme at det blir gratis i de fleste spill nå i fremtiden.


Hva synes du om dette?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus