Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Spaceworld :'( og Anime/Manga +o(

Skrevet av Noral den 16 juni 2008 klokken 20:23

Spaceworld i mitt/vårt senter og nærmeste sted det finnes GameReactor blader.
Spaceworld for meg er noe av det tragiske som finnes av spill butikker, det har kanskje masse utvalg, men disse "SpacePrice" tingene er jo ikke noe billig en gang. Dette er noe mange i kommunen og omheng klager over, men det er jo ikke noe å gjøre, det er det stedet som det er lettest å handle på. Spaceworld i Hønefoss er på Hønefoss Senteret, som ligger midt i denne by, Elkjøp og Expert Bonus er passe langt unna, men det er lettest å farte inn på senteret og inn på Spaceworld, siden skolen og alt ligger midt i sentrum.

Daglige runde: Narvesen (Pølsefest 19.- Baconpølse i brød som er dynket i ketchup og hotdog dressing). Rimi (for å kjøpe billig brus) Spaceworld (For å se om det er noe vi ikke har sett før eller nye GR blad er ute) MEN GJETT HVA! De slaskene (og de ser og ER slasker/litt gamere ;) som jobber der) har ikke lagt ut det nye GR bladet enda, hørte noen hadde sett det hadde ligget en bunke med nye blader på kontoret (døra dit står ofte åpen).
Jeg så ikke det nye GR bladet i butikken og siden dere Mods sa det var litt sent ute denne gang så har de ikke ENDA fått det ut i hylla utenfor butikken. Bare vis jeg ikke hadde dratt hjem og sovnet, så hadde jeg slengt på meg hjelmen og kjørt scooteren inn til byen igjen for å befale dem om å sette det i hylla og gi meg ett eksemplar med en eneste gang.
Jeg har ett hat over Spaceworld at jeg ikke kjøper en shit der!
Jeg TRENGER det nye GameReactor magazinet snart, jeg freaker nesten ut av at de er så tjukke i huet på Spaceworld. Men det som er stutt er at Eljøp ikke har GR bladet, men har kanskje sett det på Expert Bonus en gang det bare het Expert ._.

Manga | Anime!
Det er IKKE noe mere jeg hater enn disse japanske hentai bladene. Jeg gremmes når jeg går innom Outland i Hovedstaden og det første man nesten får titt på, er disse hyllene og radene med disse (også finnes i pocket versjoner, så man kan kose seg med den på bussen eller toget og tar ikke plass for man har den i lomma. Alltid koselig med litt hentai mens man venter) bladene.
Det er bare bull det som er i de, akkurat som alle Marvel Comics bøkene. (JEG VET at det blir som Donald etc.) Men det at det er så mye handling i bladene og i historiene er så teit, siden det nesten ikke handler om det. (Pokemon på Tv anyone (?))
Og dette med at det er lagd tegnefilm og serier av det gjør det enda værre.
Real life scene: Jeg kommer for å treffe mine venner på skolen og de henger alltid på denne ene plassen, og der svinger jeg opp siste trapp, og får øye på 3-4 venner som ser i Pc'n sin. Kanskje de vil hilse og lukke sjermen, men NEI da. De ser alle på vær sin "episode" av forskjellige greier, og det legger det ikke i fra seg.

CeroX ser på One Piece og noe annet hentai blader (eller bare den. ANYWAY -_-)
Mads har Death Note med sin Marlene.
Axel ser på Naruto og det samme gjør Marte.
Episode 103 og greier og alle som er "into" Anime skriver på Myspace, Nettby eller bare i gjestebok etter eller annet sted og forteller hva slags episode nummer de er på.
Hvorfor skal det ha seg at gamers/nerds, 1. Spiller 2. Hører på "djevel" musikk og heavy metal som Disturbed, Atreyu, Slipknot, Mastodon osv, osv.
(Jeg er en helt anminelig mann som hører på sanger med "beats", hører på Trance (pga rytme, og hva svarte har Heavy Rockere imot Trance?? Alle som er Rockfrelst stenger ALL annen musikk ute fra sine ører) VG Lista Topp 20 og HipHop, R'n'B er greit, men er åpen for all musikk).
3. Leser anime/manga.

Hva er forskjellen på Anime og Manga? (-_-)
Er det ikke det samme da?
Hva er greia med at alle personen skal få sånn O.O" når de blir flau eller ser noe de synes er rart?? (Dette er hovedgrunnen til at jeg hater Anime) og alle er så glade på slutten og det er helt teit bare.

Mange av folka ser ut som Emo'r og mange som leser kanskje har noe imot emo mennesker. .. So i dont get it ._.
Ninja! Naruto gutten skal liksom være en ninja, og JA det synes "litt", de han sloss mot derimot er supah-ninjaes. De er tøffe og ligner ordentlige ninjaer, men at alle hovedpersonene i bladene og deres venner skal ha superkrefter så de kan løpe så sinnsykt fort etc. gjør det bare værre attpåtil.

Kakashi Hatake (en fyr i Naruto er tøff på håret) og han er den eneste som er kul (NÅR DE LAGER KULE BILDER AV HAN)
De andre er tards rett og slett, og jeg har ikke noe personlig imot folk som har Anime Avatarer på forum og andre steder, men det er sykt irriterende.

Be smart. Don't be a retard.


Det er sikkert mye mere jeg ikke liker med Anime/Manga og det irriterer meg at jeg ikke får sagt noe om nå (fordi jeg ikke husker alt, bare dette som irriterer med mest akkurat nå)


Jeg er ikke ansvarlig for skrivefeil, rare ord, engelske ord midt i en settning (for å gjøre det fjortiss) eller annet du vil klage over.
Hat-mail / hat-kommentarer tas velkommen med ett O.O"

All rights reserved (C) 1991 David Nilsen.