Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Hubba-Bubba-Tyggi, å skriveleifer

Skrevet av Noral den 22 juni 2008 klokken 19:37

18:16 22.06.08 Starter dette jeg holder på med.
Man kan da se når jeg faktisk publiserer bloggen.
Alle bruker ganske lang tid på å skrive en blogg og det er meget bra av alle sammen, og alle burde legge litt vekt i skrivingen sin (Jeg helst bare skriver for å få frem noe. Irriterer meg: Vis noe irriterer meg så skriver jeg det fort å uten å tenke. Glad: Skriver meget dypt å tenker godt over hva som står der)

TIPZ:(OBS!: Dette tipset fungerer ikke på MAC ;D )
Når du har en blogg du vil skrive, start i Word faktisk. Dette programmet følger med masse PC'r og det har rettskrivning så man kan sjekke om ord er riktige (Eller man har gjort som meg å ikke fikk med Windows Works og ikke har det hjemme og har en Engelsk Piratkopi som ikke vil gjøre rettskriving på Norsk. Så jeg har en HAUG skriveleifer) (Jeg føler at alle har begynt å si ifra at det kan være skrivefeil på slutten av bloggen, etter at jeg skrev min første blogg og slang på masse rart på slutten om at jeg ikke var ansvarlig for skrivefeil og (C)opyrights. Med dette tips slipper du å skrive at det kan være, kan hende dette har vart i en lang tid før dette også men, ikke vet jeg ;D )
Når man har skrevet sin blogg, dra over teksten, hold inne "CTRL" og trykk på "C" tasten (Kopier) og så åpne denne Blogg tingen på GR og lim inn. ("CTRL" og trykk "V")
Også prøv å fordyp dine setninger med litt lidenskapelige ord, eller omformuler setningen på en annen måte. Kan funke bra i noen sammensetninger.

Dagens tips er presentert av (C) David Nilsen x:D (Smiley: Glad jente med sløyfe)

WOHO! Helgen er ferdig og har vært passe fin.
Jeg har vært i Oslo (THE MAJOR HOVEDSTAD in the Norway) hos min Pappah. 17:01 gikk bussen fra Byen og ut til Malmøya. På bussen kom det en bønsj med unge og flotte jenter som sikkert var 14-15 med bæreposer med drikke. De bablet i vei om hvor kult det var på forrige og at de skulle til en jente på Ormøya for å feste hos henne før de dro på VG Lista Topp 20 på kvelden.

Når jeg steg av bussen i rundkjøringa ved Malmøya Landhandel, så så jeg den ivrige joggeren ute å jogge i kalde og fuktige regnet. Hun jogger i ett sett hver dag, akkurat som min Onkel som står opp 05 hver dag for å sykle 5mil før han drar på jobb. Jeg går bortover veien og rundt hjørnet ved Finn Christian Jagge's hus, der ser jeg ett skilt av hans svigermor som peker inn til hans tomt hvor han skal ha en slags fest for noen, så han sto ute å prøvde å sette opp Parthey-telt.

Jeg spretter rundt svingen på huset mitt som er delvis Ormsund Roklubb. Der lukker jeg opp porten og tusler opp på terrasen der min lillebror sitter å spiser is og leker med biler. Min pappa sitter i stolen sin og leser dagens VG. Han sier "Hei gutten min" og gir meg en colaboks. Jeg går inn å legger fra meg ting jeg har med meg og tusler ut igjen med ukes Donaldblad for å sette meg ute sammen med de.
Ute på kvelden ankommer min "Sviger-bestefar" (Hva blir han til meg? o.0), min Sviger-bestemor er allerede hjemme hos oss, og har sittet å pratet med min svigermor hele dagen, og vi spiser middag. Etter middagen spørr min Pappa om jeg vil være med å se på Se7en ("Seven", med Brad Pitt og Morgan Freeman) med han, jeg takker ja og går ut i stua for å vente på min far som kommer ut av naborommet med filmen og en brus til.

Filmen var superkul og ganske spennende, vil ikke avsløre noe, dette holder. Men kort alikavel, Morgan skal pensjonere seg fra Politiet, han får da Brad på laget for en siste sak før han slutter. Brad har akkuratt flyttet til byen og har med seg kona, som ikke liker seg der rundt. De finner ut at en fyr som er oppslukt av Gud og de 7 dødssyndene driver å dreper folk for de 7 tingen som dødsyndene inneholder. Jeg trodde først at det skulle ta 7 dager, for det var bare 7 dager til Morgan skulle gå av. Men han utsetter det til han er ferdig med saken. Meget spennende etterhvert bare så det er sagt.

Jeg har fått mitt rom da okkupert av Besteforeldre og må da ta mot å gå ut i pappas "Hytte" som egentlig er en bod som han har bygd om innvendig til ett hus, med køyeseng, kjøleskap, Tv, lys og bord.
Jeg entreer denne hytte og legger meg ned å hører på "Laurent Wolf - No stress" på senga før jeg gjør ett løft og i Matrixx-Slowmotion drar jeg dyna fra det jeg lå på ut av senga og drar dyna over meg før jeg lander igjen.
Lørdag: Jeg våkner med sola i trynet og en lillebror på 3 (nearly 4) som skriker å drar i meg. Han vil at jeg skal spise og har jo ikke lukket døra etter seg og jeg har øyekontakt med sola og det er så varmt i dette lille hus at man skulle tro sola prøver å svette meg ut av det, og inn i huset for å spise frokost med de andre.

Lørdagen er som følgende. 1. Dra opp på Nordstrand Philips butikk for å kjøpe en kjøkkenradio til bestemor og lete etter nytt headset. De hadde masse kule, men lame der inne. 2. Dra til en bokhandler for å se om de har "Snømannen av Jo Nesbø" inne. Ingen av de 5 Ark/Norli/Notabene vi var på hadde den. 3. Bli med Svigermor og Bestemor til Vinterbro Senteret for å finne Headset og en bok. Elkjøp ved Vinterbro hadde det jeg lette etter. CeroX var hjelpende å ga meg ett svar på ett valg mellom: Lysegrønn-Hvit og Lyseblå-Hvit Skullcandy. Blå-Hvit Skullcandy Headset ble det til og sitter med det på mitt hodet i dette øyeblikk å hører på The White Stripes - We are going to be friends i akkuratt dette øyeblikk.
Boka ville jeg fortsatt ha, men ingen av de butikkene vi var innom der heller hadde denne bok, som kom ut i Høsten 2007.

På Elkjøp stod det en gutt å lurte på om han skulle ha en XboX 360 eller PS3. Jeg ble litt engasjert og gikk bort til han å spurte hva han egentlig ville ha. Han hadde lyst på PS3, men kunne tenkt seg en XboX. Han sa han hadde penger til PS3 og ett spill, og jeg spurte han hvorfor han ikke bare skulle ta Xboxen for så å få 12mnd med XboXLive Gold og Guitar Hero III på kjøpet for EN PS3 og ett spill, og han tok mitt råd og kjøpte en XboX og alt det andre og tilogmed hadde litt til overs.
En seier til meg, og glede til gutten.

Søndagen (derav i dag): Jeg slo opp døra til hytta 11:45. Gikk inn å spiste. Sov på sofaen til kl 15:10 og dro med min far til Oslo Bussterminal 15:35 for å ta 16:00 bussen til Hønefoss (By). Når bussen var i Sandvika, så la jeg merke til ett par foreldre som vinket febrisk til sin datter som skulle ut å reise med denne bussen, de stod helt til bussen hadde dratt og ute i regnet stod pappaen å vinket, mens moren stod under tak å vinket. Når bussen startet opp så gikk de, og pappaen så det ut som begynte å gråte. Dette fikk meg til å tenke på 2 av mine venner som skal bo i utlandet for å gå på skole ett helt år uten å komme tilbake til Norge. Den ene skal til Frankrike og den andre skal til Portugal. Dette har jeg tenk på og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å minnes om disse 2 mens de er borte. Jeg vil savne de meget mye og mer enn det. Det vil bli tøft for begge parter. Og jeg vil helst treffe de mest mulig før de reiser i August og September. Jeg ble hentet av min mor på Vik og dro hjem for å spise hjemmelavet pizza. Jeg sitter da her å skriver.


Liste over hva jeg fikk i helgen:
1. Fikk i meg ca 10L Cola.
2. Fikk ett nytt Headset til Tyskland, som jeg stikker til i morgen faktisk og skal være borte i en hel uke.
3. Fikk ingen bok.
4. Fikk masse søvn.
5. Fikk i meg 12 Pøsler!


En bitte-liten oppsumering av min helg.
Jeg fant ikke min fars Bærbare-pc for den hadde han glemt på jobben så jeg kunne ikke sjekke innom noen plass. Hubba-Bubba tyggis har ikke noe med min helg å gjøre i det hele tatt. Har du problemer med Skriveleifer er WORD din venn. og overskriften er med VILJE skrevet feil. Korrekt: "Hubba Bubba tyggis, og Skrivefeiler."

Her er en HAUG med Skrivefeiler, mine egne ord og diverse.


Jeg reiser da bort til GERMAN-iusland i morgen (Mandag 23.06.08) i en uke. Meg, min lillesøster, storesøster og mamma skal til min mammas venn Berbel, som eier en herregård med hester og kyr. Jeg skal faktisk prøve å ri en tur rundt ett kjern som er i nærheten der. Jeg skal ligge ute på gresset og lese "Snømannen" og høre på The White Stripes, Three Days Grace, Trance, System of a Down, Hip Hop and R'n'B. Min søster som bor i Oslo har fått tak i Snømannen ;D (Hun bor midt i byen og jeg var ikke der på Lørdagen)

Oi oi. Denne ble ikke liten og du ser jeg har brukt litt over en time på å skrive. Har vært på do også imens denne tiden.

(C) 1991 David Nilsen, all rights reserved meg per i dag ;]

Ha en koselig tur hvor enn du skal i ferien og selvfølgelig en koselig ferie for alle dere som skal sitte inne, ute, på jobb, i en park med dama/gutten.

Sjekk ut min Last.Fm btw to ;D
http://www.last.fm/user/DavidAteMe/

I'hm outah hiere!