Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Koselig q: x:D og om mennesker.

Skrevet av Noral den 25 juli 2008 klokken 04:18

N3rd's blir nesten dømt og satt i bås med en gang. Man er lxm "En som er 40 gammel og bor hos mor enda (Hvorfor er bare moren der? Ikke far?) og gamer hele dagen, og ikke har jobb"

Gamers nå til dags er ikke sånn. Vi er ute, vi har det gøy og er normale. Akkuratt som alle andre. De som er "Over gamere" (soss) er også mennesker.

Det jeg prøver å finne fram ut av alle tanker og meninger er: Når var sist gang du gjorde noe koselig med noen?
Dette kan jo være med mange eller med en spesiell.

Jenter. Jenter er det masse av, noen "pene" og noen "stygge". Jeg mener at alle er like fine. (Selv om noen ER mye heitere enn andre) Men de er jenter.
Vis man ser på en gutt som er med i Soss gjengen, det kan være han faktisk er super-forelsket i en som er av de "Helt normale". Men er kommet inn i den "vi-er-faktisk-mye-mere-verdt-her-i-verden"-soss gjengen.
Og den lille tilbaketrokkete gamer som er helt betatt av en som er med i soss-gjengen.

De kunne alle vært sammen, men det er andres syn og meninger man legger mest vekt på, helt til man blir ca 30~. Jeg prøver faktisk å være en som ser på ett menneske som ett menneske, jeg ville hilst på en som er "Høyere rank i samfunnet" enn meg, en jævla tøffing eller en som er helt nede.
Men det finnes så sykt mange rasshøl der ute. MASSE! Vi har gjort vår verden til å bli "Grupper" med mennesker.

Be smart, don't be a retard! Be human, stay human!

Man kan faktisk mixe grupper, men det er det at ingen tørr faktisk å ta "steget" over til en annen gruppe (på en måte)
Jeg ser på meg selv som en av de "Normale", Jeg vil være venn med en som er Emo. en somer jævla barsking, eller en som er nederst (på bånn) Og da en gang noen sosser også. Det som er greia er "Personlighet". Og at når faktisk "gruppene" blir mixet så går det helt fint, og de blir kanskje kjempevenner. Når jeg begynte på Videregående, så var vi "En Rock, 3 sosser, 4 Normale, 2 som gir faen" Vi er alle drit gode venner nå, bare at man er hyggelig med hverande gjør sykt mye.

Vis man tenker på deg selv, vis du er av de "normale" og er med på fest eller på ett sted med en venn av deg. Din venn går bort med deg til noen som er "Høyere på lista enn deg" og vis du tar STEGET frem og hilser på deg, så tror jeg personen faktisk ser at du kan være en realt bra person.

Jeg synes synd på mennesker som er aller nederst og ikke har venner eller noe. Man ser på dem, man overser. Jeg vil helst prøve å snakke med en, men da tror han at du ikke bryr deg. Det blir meget vanskelig. Alle burde være med å ha det koselig.

Jeg ELSKER Emo'er. De er mennesker, og jeg liker håret de har ;D Det er realt tøft!
DRIT mange ser ned på Emo'er, men de er helt vanlige (de har jo sine "behov"/ting å gjøre) men de er som deg og meg. Jeg vil helst nesten vært en emo selv og vært koselig med andre emoer. Men men, jeg har bosatt meg hos de Normale. Men jeg har mange Emo'venner og vil gjerne ha flere.

Også her på forumet nesten ser man at noen tror de er litt høyere enn andre. Også på spillet du spiller. Vis det er noen nye som kommer/begynner så er de ikke helt sikre på hva de skal. Men da kanskje sier de "Hei" eller skriver en mening om noe, mange av de som da føler seg litt "over/vært der lenge" bryr seg ikke om meningen, eller synes den var teit. (De prøver så godt de kan med å være med) Vis du faktisk tar med noe fra det den nye skrev eller hendviser til det, vil personen få mye selvtilitt.

(Tilfelle: Når jeg joinet den guilden jeg er i nå på WoW, så var det sånn "Welcome" over alt når jeg joinet. Men da vis jeg logget på og sa "Good Morning :)" så kom det ikke så mye respons, selv om de leste det og ikke gjorde noe spesielt akkurat da. Man burde faktisk si "Good Morning to you to" tilbake. Jeg tar hele tiden å prøver å snakke med noen som akkurat har joinet eller har vært med i noen uker, og spør de hva de gjør eller om de trenger hjelp til noe. For å få de mere med oss. Jeg har ikke sett noen andre i Guilde spørre noen om noe vis det er 25 stk online og ingen har sagt noe på 2 timer. Man burde snakke litt mere med de nye og få de til å føle seg vell.

Når du er med noen bort til noen du ikke kjenner i det heletatt, så ikke prøv å kom inn med en "Haha, DEN var morsom." Vis noen forteller en vits, ikke prøv å pass inn. DU PASSER INN! Bare vær hyggelig, hils på alle, sett deg ned og finn noen du vil snakke med, ikke vær skjenert, og prøv å få de til å fortså hvordan menneske du er.


Vel. Når var det sist gang du gjorde noe koselig med noen du setter veldig nært deg?
Jeg vil gjerne gjøre noe koselig med noen. Men mange er skjenerte eller føler det blir dumt. DRIT NÅ I DET. Det er ETT liv, og hva kan gå galt? Vis en person sier "Hah, du er jo bare så teit" Så si til de at du faktisk hadde det greit og det var meget modig gjort av deg, og spør om personen faktisk har tatt sjangsen en gang.

Kjærest.
Gamers er det ikke mange som blir sammen med nesten, vis man er ganske langt nede i gruppene. Men hvorfor har det seg sånn? Er jenter så ute etter populæritet? Eller fordi? Jeg vet ikke. Uansett gruppe, uansett utsende, så synes jeg man burde finne noen. Også tidlig i livet.

Sex.
Er jenter redde for at gutter bare tenker på det? Og bare vil utnytte dem? Gamers tenker ikke mye på det, tror de kanskje. Er de så ute etter sex at de tror de ikke vil få noe med en gamer? Eller romantikk? Alle kan være romantikkere, man er bare for skjenert noen ganger.

Det har ikke NOE å si i ett forhold om det er sex for meg. Jeg kunne LEVD jomfru! (Men men, sånn kan det gå. Been there, done that) Men det trenger ikke skje igjen. Er piken klar, så kan det gå. Men det har ikke noe å si i det heletatt.
Jeg ville behadlet henne som den damen hun er, og prøve å få til noe koselig å romantisk en gang i blandt eller overaske henne med noe. Jeg ville ikke ha hatt en stopp for henne å møte andre gutter, eller ha en gutt som bestvenn. Bare jeg vet at hun vil alltid komme til meg, og ha meg helt innerst ved hjerterota.
Det er de små tingene som teller. Både for han og henne.
Alle hennes behov hadde jeg prøvd å oppnå, og den store er at jeg faktisk hadde sluttet å spille! (ikke for alltid) men kutte det helt ned til å bare dra på LAN. Det er så mye den jenta kunne forandret meg til, noe bedre, at jeg selv ville hatt det bedre.

Spørsmål til dere:
Har du noe behov for sex? Er det det du er ute etter i ett forhold? Hva ville du ha gjort i ett forhold? (Bernt Erik, dette trenger ikke du å bekymre deg om ;D Hvordan hadde DU det? Var det noe du var ute etter da du fant Madammen?)
Er du en som dømmer andre? Setter du folk i "Grupper"? Er du redd for å møte andre mennesker? Behandler du mennesker likt og rettferdig? Er du bølle mot noen?


Dette ble ikke helt som jeg hadde forestilt meg, masse mere jeg kunne sagt om noe.
DET BLE FULLSTENDIG RART SATT OPP. Masse som ikke henger sammen er etter hverandre. Vel håper du bare "CARE" i det og bare tenker på hva som sto i hvert avsnitt.
Alt som står her er det jeg føler, mener og tenker. (Woho, jeg er "åpen" i dag gitt)
Masse av tekstene er satt opp helt feil, og kanskje det er ting som jeg har sagt, som jeg har motsagt etterpå. Det ble virkelig mye kluss. Og en hel del andre ting som ingen skjønner noe av og jeg vet det heller ikke selv. Skikkert mye som er halvferdig sagt og diverser diverse. CARE CARE CARE CARE CARE CARE idet. PLZ PLZ PLZ <3<3<3<3!

People are humans. Are you a human?