Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

GR har fått Grupper!

Skrevet av Noral den 7 mars 2010 klokken 12:46

Det er sikkert mange mange flere enn det jeg tror som har fått med seg at GR har fått seg en liten snerten "Gruppe" funksjon.

Her har det allerede dukket opp flere spennende grupper, og den som har flest medlemmer er "Vi som digger Bernt Erik".

Ja, jeg har selv meldt meg inn i ett par grupper allerede, og jeg har selvsagt startet opp noen, som jeg føler burde være med i denne grøten med grupper.

Men, det er en grunn til at jeg skriver denne bloggen også.

Som vi alle alle alle alle sammen her inne vet, er at det kommer til å flomme over med helt unyttige grupper her på GR etter 1 års tid, det er gått litt over 1 side der inne nå, og om ett år ja, da kommer det sikkert til å finnes 50+ sider med grupper, eller noe i den duren.

Jeg har ikke noe imot at folk lager grupper som er helt meningsløse, men det kan også være litt artig. Se på Facebook f.eks, der kryr det av små grupper (og ikke bare på Facebook, er det gruppe-funksjon, så blir det bare slik) som ingen bryr seg om.

Jeg vil oppfordre alle som lager grupper til.. å tenke seg litt om før de lager gruppa de har lyst til å grunnlegge.
Men MEST AV ALT, så har jeg lyst til at vi skal ha ett slikt system her på GR.

1. Ha en skikkelig tittel. (Start med stor forbokstav f.eks)
2. Finn ett skikkelig bilde. (Logo, og ett med stor noe oppløsning)
3. Jobb litt med gruppa. (Hvis du har ett seriøst tema, eller du har over 50 medlemmer f.eks)
4. Begynn gruppa. (Start med å legge inn ett forum innlegg, så ikke folk tror gruppa bare er der, for å være der)
5. Ikke skriv "Gruppa" bak tittelen

Nummer 5 vil jeg gjerne snakke litt om.
Fordi det ser skikkelig skikkelig dumt ut, hvis du er medlem av 20 grupper som heter "Cola gruppen" "XboX gruppa" eller "Shrek Gruppa".

Jeg vil gjerne oppfordre alle som.. er Leder eller ett medlem av en gruppe som har "Gruppa" bak i tittelen, dette er helt i starten av gruppe funksjonens revolusjon, og vi kan forandre den til å ha ett ordentlig godt grunnlag.

VI VET AT DET ER EN GRUPPE det trenger ikke stå "gruppa" i tittelen, skriv det heller i Info-boksen om det er "den offisielle" gruppa til XboX gamere.

Jeg synes også at folk burde være litt aktive der, sånn at vi får Gruppe funksjonen ordentlig med oss i hverdagen her på GR.

Hvis du er Leder av en gruppe som har "Gruppa" bak seg, så vil jeg gjerne at du bare skriver en melding til dine medlemmer om at de skal registrere seg i den nye gruppa du har laget, det tar faen ikke lang tid å bare fikse det. Skap ett ordentlig godt Gruppe Miljø her på GR Det er også ikke noe særlig aktivitet på gruppene. Så det er på en måte ikke noe "som går tapt" når du skal gjøre denne lille endringen. Hvis du mener at gruppen din mister statusen som "første gruppe ever på GR" - please bare skriv når den ble ordentlig grunnlagt i Info-boksen.

Please, tenk over #5, og hva du lager gruppe om

Info:

Jeg har drevet å stusset litt, fordi alle disse andre nettsidene til GR, de har samme "gruppe-server" og dermed så kan du ikke lage en gruppe ved samme navn som noen i "ett annet land" har laget. Som f.eks da jeg skulle lage en "World of Warcraft" gruppe, men den var tatt allerede, men ikke i Gr.no - så det er sikkert Sverige som har den vedder jeg på.

Sverige har allerede 5 sider med grupper - shait. Danmark har knøttlite over på nummer 2

Dermed, siden du kan gå inn på http://www.gamereactor.no/grupper/ så kan du også gå innom http://www.gamereactor.no/grupper/1/ og hver nye gruppe som blir laget får bare ett høyere nummer, vet ikke helt hvordan systemet dems funker da. Men ja, den aller første gruppen som ble laget er da "Megan Fox" - lol

2010 - David Nilsen - Thank You.