Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Elite Mario RWJ RDR Mubi and 100K

Skrevet av Noral den 21 mai 2010 klokken 16:59

Hey - MysteryGuitarMan here. (No it's not)

På sene kvelder så kan det bli litt mye av det gode, og det har det jaggu blitt i det siste.
Det har vært nye spill som er blitt sluppet, nye videoer som er kommet, nye anmeldelser som vi liker, og musikk vi alle kan digge.

Dette blir vel kanskje noe jeg gidder å gjøre for meg selv, ved å ta opp ting som har skjedd den siste uka og publisere på Fredager.
En slags liten artig oppdateringsgreie for de som gidder å lese sånt.

------------------------------------------------------------------------


Det det handler om er:

YouTube
Halo 3
Last.Fm
Super Mario Galaxy 2
Red Dead Redemption

------------------------------------------------------------------------

YouTube

Vi er alle innom denne nettsiden sånn ca 20 ganger i uken, eller 1 gang i uka. Det de fleste bruker YouTube til av mine venner er nok bare for å finne sanger som er fete som ikke ligger på Spotify enda eller de bruker en pc som ikke har Spotify installert.

Men det jeg bruker min YouTube bruker til, er å kommentere og Like'e videoer fra amerikanere som lager show eller filmer seg selv og hva de gjør hver eneste dag (vlog).

Jeg subscriber til blant annet:
ShayCarl - Shaytards
RayWilliamJohnson - BreakingNYC
theWillofDC - meekakitty
The Station(2) - KassemG
JimmyKimmelLive
MysteryGuitarMan - JP
ShaneDawsonTV(2) - Shane
FailBlog

og noen flere da veit du - Men disse er de jeg logger på YouTube flere ganger om dagen for å få med meg. Og det er herlig, deilig og moro!
Can you digg it?

Spørsmål:
Hvorfor har det ikke kommet ut noen filmer på BreakingNYC på en hel uke?!
Jeg vil tro det er fordi Ray ikke er hjemme og farter litt rundt - Det kan hende han har masse klipp som han vil slenge ut når han får funnet roen.


Halo 3

Ja, det blir noen digge kvelder med å bare ligge på sengen og se på en film eller to med en pc på fanget. MEN! Når det er noen som popper opp på MSN og har tastet noen magiske ord, så blir det til at man skrur på 360'n og knytter fast håndkontrollen til fingrene. For da blir det Halo-tid - Og den er ikke lett å stoppe. Det kan jeg godt si deg.

Men jeg lurer litt på, hvorfor blir det alltid slik? At jeg har rundt 40 360-spill, men jeg alltid velger Halo? Jeg har også andre konsoller som er digge digge, og mange spill jeg skulle ønske jeg hadde sittet lengre med - Men jeg kommer alltid tilbake til Team Slayer og ikke minst når det nå er "DoubleEXP Living Dead" som blir overpopulated denne helgen. Og vi satt oppe til 04 på morningen i dag - Noe som kanskje ikke var helt lurt - Men det var totalt verdt det.

Jeg hadde nok tenkt meg en tur på skolen for å hatt eksamen i dag, men jeg hørte ikke vekkerklokken og jeg våknet kl 08.20 helt av meg selv. Jeg spratt opp og skrudde på pcn, for å finne ut når eksamen startet - Jeg så rushet bort til skolen, for å finne ut at jeg ikke fikk lov å ta den i dag, pga jeg var kommet etter tidsfristen. Så dermed så ble det ikke noe eksamen på meg i dag, men det er nok en dag til som blir satt av til de som ikke fikk tatt den i dag snart.


Last.Fm

Her om dagen så logget jeg på Last.FM - Og for dere som ikke vet hva dette er, så er en nettside som registrerer hva du slags musikk du hører på via en plug-in musikk programmet ditt (Spotify, iTunes, WMP). Og dermed får du opp masse grafer og barer og biblioteker og venner.

Men det det handler om er at jeg gikk inn og så jeg hadde spilt av 99.960~ sanger som har blitt registrert av Last.Fm - Og dermed ble jeg litt sånn at jeg sjekket ut profilen min hver time for å få med meg at jeg gikk over 100.000 merket.

Og det har jeg nå gjort, og i dette øyeblikk har jeg 101.569 - Link til Last.Fm profilen

Jeg liker veldig godt Last.Fm og jeg mener at alle som er musikk interesserte burde skaffe seg en profil for å finne ny musikk og finne ut om du liker veldig godt musikk til en av dine venner.


Super Mario Galaxy 2

De av dere som leser rundt på amerikanske nettsider har fått med dere at Super Mario Galaxy 2 har fått strålende karakterer fra mange kanter. Og vi venter på GR sin egen anmeldelse av spillet, og IGN.com har gitt det 10 / 10! - Det er en fabelaktiv karakter og det er bare 10 / 10 på alt de dømmer ett spill for.

IGN.Com:
Super Mario Galaxy 2 Review

Hvis du har Wii - Gled deg til å få dette spist av maskinen din!


Red Dead Redemption

Denne uken, og faktisk i dag fikk RDR release her i Norge - Og det er noen som har allerede fått spillet i løpet av uken i posten fra CDON.com eller Game o.l. nettsider.

Dette spillet fikk gode gode gode karakterer ra GameReactor sitt panel, og det blir en fryd å få prøvd det ut snart. Jeg har ikke kjøpt meg eller bestilt dette spillet til meg selv, men man har alltids noen venner man kan stikke innom for å prøve det ut hos.

Har også lest en del om det på andre nettsider og det blir bare bedre og bedre. Det blir kanskje ett hopp opp på scooteren for å rase til noen for å spille dette spillet i kveld eller i morgen (De fleste vil kose seg med spillet alene en kveld før man deler).

GTA-Western-Digge-Skyte-Online-Deilig-Spill!
Hvis du ikke har det, prøv det!

Ta en titt på GameReactor sin egen anmeldelse her:
10 / 10 av GR!


Mubi

Mubi er en tjeneste til PlayStation 3 - Som kommer til å komme hit til Norge til høsten håper vi alle PS3 eiere.

Denne tjenesten har jeg ikke sett noe som helst til her på GameReactor sine nettsider, men på amerikanske og blant andre Spillmagasinet har artikler om denne tjenesten.

Vel, tjenesten, får ikke mye ut av det gjør du vel?
Mubi er ett Video Streame program.
Som VidZone, så ser man på Musikkvideoer. Men på Mubi, så får du ordentlige filmer. Det blir diskutert om det vil koste penger i måneden for tjenesten, om det vil være pakker man kjøper, eller sjanger begrensninger. Men, det som hadde vært digg, var hvis det var ett månedtlig abonnement på å se så mange man ville, så mange ganger man ville - Men det tror jeg ikke blir noe av for å si det slik.
Det blir at man betaler for hver film, men jeg har ikke funnet ut om det er nedlastning av filmen eller begge deler med streaming. Men jeg håper at man kan betale for å "Unlocke" en film, så kan man streame den så mange ganger man vil.

Håper på en noe mer utfyllende artikkel her på GameReactor snart, hvis de tar opp denne tjenesten som en godsak.