Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

The Week and Random (2) 28.05.10

Skrevet av Noral den 28 mai 2010 klokken 21:04

Dette er denne uken, og hva random annet som har foregått i mitt liv og noen tanker som har faret gjennom mitt hodet.

Vi skal se nærmere på nyheter som GameReactor har sluppet, om det har skjedd noe nytt med GameReactor, sosiale medier, gamle spill du burde blåse støvet av og random ting jeg vil ta opp.

Denne uken handler ting om:

Multiplayer
Somuchpun.com
GTA 4
Mer GTA 4
Eksamen
GR's Spoiler funksjon
GR's konkurranser
Spotify sine nye kontomuligheter
Nathan Drake news
Blizzard
Killzone 3
Mr Hetfield


Vi kan fyre løs på det øverste på listen som er:

Multiplayer

I mange som er multiplayer en utrolig god funksjon, og det er skikkelig digg med MP (MP = Multiplayer). Før i tiden så var det en god singleplayer i spill, og det var dette som preget så og si absolutt alle spill. (Vi snakker her ikke om splitscreen og 2-player spill. Som Arcade spill og den slags, men ordentlig Online Multiplayer) - Som Zelda, det er vel spill som jeg har elsket i all tid, og det er ingen grunn til at man skal lage MP til Zelda.

Men når singleplayeren ikke holder godt nok, så blir folk sultne på mer å bli tilbudt enn å spille det middelmådige spillet om igjen, og det kan hende at det ikke var så spennende en gang første gangen, hvorfor da ta å kjøre runden en gang til? Det er derfor spill har muligheten for MP.
Det å kunne bruke sin person som man har skapt i singleplayeren eller bare velge en standard å sloss mot hverandre med, for å se hvem som faktisk er best i spillet. Det er ordentlig digg med konkurranse. I singleplayeren er det linet opp til at du skal kunne vinne, men online, der er du aldri nummer 1.

Jeg tror ikke at jeg egentlig vil kjøpe ett spill nå om dagen, hvis det ikke er MP muligheter. Singleplayeren burde såfall være noe jeg kommer til å putte inn i maskinen min flere enn to ganger etter jeg har rundet det.
Jeg elsker Halo, Killzone, WoW og browser games. Disse spillene har alle MP - og det er vel helst derfor jeg elsker disse så høyt. Det slutter aldri, man kan jobbe seg oppover i rangeringer og oppgraderinger til man dauer (eller serverene blir slaktet).

Jeg hater å spille spill i offline modus, eller bare sette meg ned med en singleplayer. Jeg vil helst bare kjøpe ett spill for å kunne spille online. Som dette MAG spillet. Jeg har ikke kjøpt dette, men jeg har skikkelig lyst på det. For der er det Online - 24/7, ingen unntak!


So much pun . com

http://somuchpun.com/

Denne nettsiden kan du bare ikke klare deg uten. For å si det slik, du er en jævla forbanna taper hvis du ikke ler av disse bildene.
Denne har faktisk tatt over for Failblog.org for min del. Det er Cheeseburger Network som har siden, og den ligger i kategorien sammen med alt annet hysteriskt morsomt som man finner på nettet.

Få deg en god latter!
http://somuchpun.com/


GTA 4

Jepp, jeg har stappet GTA IV inn i 360 monsteret mitt igjen, og jeg har nesten hatt mer lyst til å henge sammen med en liten søt frøken som jeg kjenner som snart får hjerte bak seg vil jeg tro. GTA IV er faktisk så koselig at jeg vil noen ganger velge spillet foran frøkna, og ikke uten grunn.

GTA er digg! Alltid vært digg og vil alltid være ett deilig og praktfult spill.
Mange likte ikke at GTA IV fikk 10 / 10 av GameReactor, men det fortjener det så sinnsykt og det er faktisk ikke noe å diskutere.

Jeg startet nå for noen dager siden med å bare ha spilt meg frem til 46%, og jeg nå avsluttet senest i går med 72% på samvittigheten. Det har altså blitt ganske ganske mye GTA IV i det siste.

Hvis du har GTA IV - så vil jeg gjerne at du skal ta frem dette spillet igjen, eller San Andreas hvis du elsker dette enda mer. GTA - En sikker vinner!


Mer GTA IV

Biler - Biler er noe av det jeg digger digger digger med GTA IV, det er mange å velge imellom, det er mange å stjele og mange å sprenge!

Men, vi skal gå litt nærmere inn for å se hva slags biler som faktisk er ordentlig digge å kjøre.

Vincent
Denne bilen har ikke den beste motoren, den kjører ikke raskest, men den er akkurat passe til å ikke skli med bakende ut i svingene.
Hvis du kan bruke håndkontrollen og klarer å kjøre bil som en proff på GTA IV - så vil du like Vincent bilen når du klemmer inn "A" (Håndbrems på 360) knappen. Denne bilen har ikke en god burnout etter svingen, men det trenger den ikke, for du kan trøkke inn A og den seiler deilig sidelengs gjennom svingene. Du kan føle hvor deilig det er å legge hele bilen over og lage de fineste buene med svart gummi!

Super GT
Denne bilen er den diggeste, feteste, råeste og kraftigste bilen som er normalt å få tak i i GTA IV (etter min mening, alle bilene er basert på mine synspunkter).
Den har ett røft utseende, en kraftig brummende motor og ett heftig stereoanlegg.

Hvis du ikke har prøvekjørt denne bilen - vel, gå å finn den! NÅ! Deilig bilen!

Politibiler, av den vanlige sorten
Politibilene som kjører etter deg på 1 stjerne og slikt liker jeg skikkelig godt. Jeg snakker ikke om at det finnes bedre politibiler, fordi det gjør det, de som har mer kraft og alt. Men bremsene, i forhold til de andre vanlige bilene på GTA IV - så er det noen herlige bremser. Det tar ikke lange stunden før du stopper helt fra toppfart, og du sklir heller ikke ved å trampe bremsen i bånn. Du kan bremse ned for å ta en rask sving og det er skikkelig koselig å cruise rundt i en vanlig politibil og skru på blålysene.

MOTORSYKLER! Hahaha!
Motorsyklister i GTA IV - og San Andreas og andre GTA spill. Jeg ELSKER de!!

Ikke det å kjøre motorsykkel, nei. Vi snakker om dette med å kjøre bil og meie ned de på sykkel. Det er så jævlig bra å ha grassalt mye fart med en Super GT og bare rase inn i noen motorsykler. Sykkelen faller og sklir helst ut av veien, men personen på sykkelen. OH MY GOD! Han flyr så sinnsykt høyt hver gang, og det er som å peile seg inn på en sykkel og gi bånn gass til du ser mannen fly. Hoohoh - Good times!

Vurdere å starte en gruppe her på GR om det.

Eksamen

Det har nå vært noen eksamener, som forrige fredag, som var Norsk Hovedmål, som jeg ikke rakk, selv om jeg egentlig kunne rukket den fint, så ble det kluss med tidene oppe i hodet mitt. Så den misset jeg.

I dag har vi hatt Norsk Sidemål, noe som jeg får stryk på.
Pga følgende:
1. Feil sjanger
2. Feil tolkning av oppgave
3. Feil tolkning av diktene
4. Feil synsvinkel
5. Feil oversettingsprogram.

Om en uke eller to, så er det trekk til Muntlig fag. Og det kan jo bli spennende å se hva man kommer opp i.
Hvis jeg blir trukket til MATTE muntlig, så tar jeg en tidlig ferie for å si det slik, jeg får værre hvis jeg dukker opp.


GR Spoiler

GameReactor har nå fått seg en egen Spoiler funksjon - Mer kan leses her inne:
http://www.gamereactor.no/nyheter/120855/Spoiler-funksjon+p%E
5+GR/

Men det den går ut på, er at du skriver < spoiler> INSERT TEXT HERE </ spoiler> (fjern mellomrommene)
rundt teksten du vil skjule for å ikke "spoile".

Det er en helt grei funksjon som kan bli godt brukt i anmeldelser eller nyheter som folk vil avsløre i blogger og innlegg. Som i forumtråder om Quizer og nye spill.

Slik fungerer det i praksis.

Dra musen din over teksten som står bak "Spoiler:" Spoiler:Her står det da du har skjult, og du velger selv om du vil dra musen over eller ikke. Ganske kjekt rett og slett


GameReactor Konkurranser

http://www.gamereactor.no/konkurranser/

Her inne er det nå 5 konkurranser som surrer og går til utti Juni.

Det har vært skikkelig mange fristende konkurranser i løpet av de siste månedene her på GR, og de har hatt flere konkurranser allerede i år enn de hadde i hele fjor vil jeg faktisk si. Kanskje ikke helt riktig, men jeg vil tror det.

Spill du kan vinne:

UFC Undisputed 2010
ModNation Racers
blur
Split/Second
Alan Wake


Ta en tur innom for å kanskje få deg ett nytt spill!


Spotify sine nye kontoer

Hvis du har fulgt med på Spotify sin utvikling eller lest en blogg her på GR om Spotify Open, så har du kanskje fått med deg at det er nå 4 forskjellige typer kontoer man kan ha hos Spotify.

Jeg har nå bare Spotify Free, pga noe feil med brukeren min, jeg skal prøve å fikse dette, slik at jeg kan ta en prøve måned med Spotify Unlimited, selv om jeg elsker Premium.

Disse 4 kontoene kan du ha hos Spotify nå:

Spotify Open - 20 timer i måneden med musikk, reklame, gratis, 14 dager i utlandet.
Spotify Free - Du har laget en bruker via en kode eller "hacket" deg en tidligere. Reklame, gratis, 14 dager i utlandet.
Spotify Unlimited - Du kan høre så mye musikk du vil uten avbrytelser, men du kan ikke ha Offline spillelister, kunne være i utlandet med programmet. 49,- i måneden.
Spotify Premium - Du kan bruke Spotify på din mobil, offline modus, ingen reklame, alt du vil at musikkspilleren skal gjøre for deg. Kunne være "evig" i utlandet. 99,- i måneden.

Les mer om de forskjellige Spotify kontoene på: http://www.spotify.com/no/get-spotify/overview/


Nathan Drake News

Uncharted 3 skal handle om Norge, og norske personer. Så og si.

Litt lol, litt merkelig, men ekstra fett!!

Les mer om dette fra GR sin nyhet her: http://www.gamereactor.no/nyheter/120815/Nathan+Drake+til+Fr
edrikstad/


Blizzard

Blizzard har nå i disse tider og uken kommet med masse godbiter til folket og sluppet ut noe mer info fra sine kort som er spikret fast til brystet deres.

Du kan lese om deres mening om DRM:
http://www.gamereactor.no/nyheter/120830/Blizzard+snakker+om
+DRM/

Blizzard om Blizzard video:
http://www.gamereactor.no/nyheter/120824/+Blizzard+om+Blizzar
d/

Og de gir oss StarCraft II info:
http://www.gamereactor.no/nyheter/120819/+Blizzard+viser+Star
craft+II/


Killzone 3

Killzone er som jeg har nevnt helt på starten i Multiplayer "tabben" ett av de beste spillene jeg har spilt på PlayStation, og med 2'eren, så gjorde de meg oppmerksom på at jeg skulle spille på PS3'en min og ikke bare la den stå der og bare bli brukt til å se Blu Ray på.

Jeg spiller egentlig bare på PS3'en hvis jeg vil spille Killzone 2 - Online!

Men - I denne fantastiske nyheten om at Killzone 3 er blitt annonsert, så kom det opp for meg at jeg ikke bare må legge ut 600 kroner for spillet, men jeg må også kjøpe en NY TV!

Pga at Sony nå har funnet opp 3D-Tv'er, så har Killzone gutta laget spillet i 3D. Og dermed må du faktisk ha en 3D TV, noe jeg ikke har. Og når de kommer på markedet, så vil de nok koste rundt 25 tusen eller mer, jeg har ikke peilig ok? Men fy faen ta Sony denne gangen.

Jeg får ikke spilt mitt elskede PS3 spill, noe som faktisk er hele grunnen til at jeg nogelunde beholder PS3'en, og ikke bare har en Blu Ray spiller. Så skal jeg ikke lengre få bruk for min gamle tv.
Jeg håper inderlig at de kommer med funksjon som gjør at du kan SKRU AV 3D, eller at det er en funksjon som spør deg om du vil spille i 3D eller ikke.

Dette blir helt på trynet, hvis jeg må ha ny tv for å begynne å spille nye spill.


Mr Hetfield

Mr Hetfield for noen er en gud, for alle andre er han ett gigantiskt troll. Dette var ikke lett å forstå heller, og hans blogger handlet ikke om annet enn å prøve å være ett troll. Han klarte nogelunde dette, men jeg ble ikke overbevist ett sekund om at han var noe seriøst med noe han snakket/blogget om.

Dette var en tragisk bruker.

Men! Han klarte å skaffe seg en fanklubb, på disse 3-4 dagene han blogget.

http://www.gamereactor.no/grupper/1222/


Quizarro! Season 3 - 2010

For de av dere som ikke vet at jeg holder en konkurranse her på GR, uavhengig og uten støtte fra GameReactor personlig, så gjør jeg dette på egen risiko, egen konto og egen moro.

Hvis du ikke fikk leste bloggen om nyhetene om Quizarro! Sjekk ut linken: http://www.gamereactor.no/blog/Noral/24024/