Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

The Week and Random - 26.10'10

Skrevet av Noral den 26 oktober 2010 klokken 02:13

To ukers mellomrom
Hoi.
Jeg beklager ovenfor de som faktisk har forventet at jeg skulle ha publisert en TW&R i forrige uke, og det samme med Quizarro!
Jeg, som alle andre, har hatt mye å gjøre, og det største problemet, er jobb. Jeg, som "alle" andre, jobber ikke i Gamereactor, og derfor må ting legges til side. Andre ting må prioriteres, og det er snart Halloween, noe som betyr at det er stress på flere fronter.

Nå skal jeg være ærlig, og fortelle at det ikke kommer til å bli punktlig utgivelser fremover, jeg skal selvsagt prøve enda litt hardere, men jeg skal prøve å få skrevet ned det enkleste først, noen dager i forveien, så jeg har startet, og så gjør jeg det ferdig, og pynter hvis det trengs.
Lurer du på hva du setter deg ned for å lese nå? Les denne bloggen først! (Ikke oppdatert på noen punkter)

Denne uken vil handle om:
Generell Info
Ukens blogg
Fett Bloggbanner Bro'
GR "Reaksjoner"
"The Raveonettes" har Ukens feteste album
Ukens spill pick-up
Film Anbefaling
Første anmeldelse
GR Konkurranser
Ukens rareste/fail kommentar
GR Trend
Live Feed Trends
Godbit fra Cheezburger Network
Er det et spill å se frem til neste uke?

Generell Info
Viktig melding til Gamereactor
Please, få noen til å svare på leserbrev, dere er vel da ikke så få i redaksjonen, eller at dere har så mye å gjøre, at man ikke avser en liten time til å sitte med dette. Ansett en kar til å lese igjennom brev og den slags, mange som er villige til å bruke en time eller to på slikt.

Dette skal egentlig oppsummere store deler av Oktober, men jeg liker ikke Oktober måned, ingen spesiell grunn, men jeg venter alltid spent på Halloween, min bestemors bursdag tidlig i November, min nevøs fødselsdag en uke etter, og så, min egen i Enden av November (get it? Leave a comment below)
Jeg har ikke gjort stort annet enn å se ferdig de to første sesongene av "How I met your Mother" på DvD's, jeg har ikke flere, og må dermed bestille 3 og 4 (5 snart?) på Cdon eller noe slikt. Noen som veit hvor jeg kan få tak i de rimelig?

Jeg anbefaler deg å bli en type som utfører flere "practicle jokes" på dine venner - Jeg anbefaler "Randy Newman"(Toy Story songs mannen) sin låt "Short People", hvis du har en kort venn, helst en gutt som tåler en spøk. Ta med deg en boomblaster, sett på denne sangen, reis deg opp fra pulten, gå mot den relativt lave personen, og tar noen runder rundt stolen dens, skru av musikken og sett deg pent på stolen din igjen.


Etter jeg begynte å jobbe igjen, så har døgnrytmen min blitt helt på trynet. Jeg har en vane å våkne rundt 12-14, og jeg legger meg fra 02-06 hver dag. Jeg er ikke trøtt på kvelden, og det går over til å bli overtrøtt, og dermed, blir jeg våken til daggry og jeg klarer ikke å sove. Noen andre som har havnet i en slik syklus?


Ukens blogg
DoanDavid har et praktfullt navn, ikke at dette gir han plassen under "Ukens Blogg" (vel, hvis teksten hans hadde sugd, så hadde jeg faktisk droppet han) - Men, denne bloggen handler virkelig om å følge sine drømmer, ikke bare de små, men å oppfylle den virkelig store.

Helt siden David var bitte bitte liten, så har han hatt klørne i en kontroller. Han har elsket og hatet hvert øyeblikk av alle disse årene og tiden for skjermene. Han bestemte seg tidlig for å ville drive med dette selv en dag, kanskje ha en innflytelse på fargene og figurer på den blinkende magiboksen. Og nå, ja, den dag i dag, så har han startet på Noroff i Kristiansand, linje: 3D Design og Animasjon.

Les om en opplevelse igjennom tid, og fremtiden.
Spilldesign; en reise fra barndommen


Fett Bloggbanner Bro'
Fuglemannen, han som skriver ukentlige filmanmeldelser om fil...vel, vi vet alle hva det innebærer. Sjekk ut en av hans anmeldelser, og sjekk ut hans rene enkle blogg banner. Nyeste anmeldelse
Det er stilrent, appellerer virkelig til hva han driver med, entusiaster(og vanlige) kjenner ikke denne kultscenen, og ingen har et banner som ligner.

Jeg gir deg et lite "+"-tegn for å ha et simpelt og 100% relativt banner.


GR "Reaksjoner"
For en uke siden-ish, så var det uro i husstanden til DoGRoG, en av hans nærmeste fikk høre av en venn at han vurderte den enkle vei ut av problemer og fortvilelse. Dette tenkte DoGRoG over, og ville gjerne stille noen spørsmål til forumet på Gamereactor, dette var kanskje ikke en så veldig god idé, det er bedre å gjøre opp slikt i familien og ikke nevne slike private saker for andre på nettet.


"The Raveonettes" har Ukens feteste album
The Raveonettes ble jeg kjent med, via Spotify sin "startside", den som viser nye albumer og annet nytt fra artister, vanligvis, så får jeg denne infoen fra Last.fm, men denne gangen var det Spotify som gjorde mitt hjerte og mine ører lykkelige.

Denne danske duoen har utgitt 4 ordentlige album på en 6 års periode.

Deres andre(2) skive; "Pretty in Black" er ikke det jeg ble introdusert til, men en coverlåt av "The Stone Roses" - I wanna be adored.
Dette var akkurat det jeg var ute etter, et band som gjør bra musikk, enda bedre. Den alternative rock'e sjangeren har jeg vært fan av i en god stund, og har forbigått Hip Hop/Rap i mitt hode.

''Pretty in Black'' er definitivt The Raveonettes beste album ever, det er fem stykker som har slått seg løs på instrumenter, men bare 2 av de får credits for albumet, for det er duoen som gjør alt, i studio er det bare disse to som spiller hvert instrument for seg selv og har bare noen venner som hjelper de når de skal spille live.

Jeg kan ikke linke til albumet som torrent eller på YouTube, så hvis du har Spotify, lucky you.

Spotify Link - The Raveonettes (hør igjennom Top 5 <-Must)


Hvis du er en *host*taper*host* som ikke har Spotify, så kan du trykke på YouTube-linken til
"The Raveonettes - Heart of Stone"


Ukens spill pick-up
Hvis du er en av de som ikke er fan av Forza Motorsport, eller kanskje du er det, men ikke har en xbox 360, så kan du heller skaffe deg "Racedriver:GRID" - Ett ordentlig bilspill som finnes på nesten alle maskiner.

Jeg ble mer imponert av dette spillet enn Forza eller GT.
Hvis du har dette spillet, sett deg ned og gjenopplev følelsen av ekte (gammel) racingglede!

Spillet har alle moduser, som: Kjør langt, kjør mange runder, drift, A to B, kjør noen runder, kjør bil på bane, alltid noe moro!!


Film Anbefaling
Jeg har ikke fått tid til å se noe film egentlig, siden jeg har vært opptatt med HIMYM(forkortelseslol-allebrukerden#) - men jeg har sett mange filmer før, og fra mitt synspunkt, den beste som er der ute i filmmakingworld, så finnes "Tim Burton", denne mannen er gal, homo'n til Johnny Depp og ett geni!
Han har laget mange fantastiske filmer, og jeg har de alle sammen.

En jeg vil anbefale deg å se, er Big Fish IMDb - en fortelling blir aldri 100% korrekt, og mange ting blir enten kuttet ut, eller så slenger man på med masse ekstra for å imponere eller ha det moro med.
Filmen trekker frem mange ting folk tenker på, myter og menneskets muligheter til å gjøre seg selv bedre på et vis. Er du litt for flink til å ljuge på deg noen ekstra cm/kg på fisker du har fanget, eller noen ekstra kills i en online match. Da er denne filmen noe for deg!

Første Anmeldelse

Medal of Honor - Forfatter: Kålroten

Vår favoritt grønnsak trer frem I lyset og lager den første anmeldelsen av skytespillet "Medal of Honor". Jeg leste teksten hans, og ble litt mer glad for å se frem til et mulig kjøp av MoH (2010). Som han nevner, så har det en litt uheldig utgivelsesdato, som krasjer med litt større titler. Vil ikke si så mye mer, les heller selv, og kanskje du kjøper deg dette spillet selv.

Kålrotens Anmeldelse av Medal of Honor

GR Konkurranser

Nå ligger det ute 7GR.no

Har virkelig lyst på "Civilization V" special edition du kan vinne, eller kanskje Medal of Honor (selv om det ikke møtte forventningene til mange), jeg har troen på at dette er et spill på lik linje som CoD og Battlefield. Kanskje det blir ett kjøp, hvis jeg selvsagt ikke vinner.

Ukens rareste/fail kommentar
Har lest mye rart i det siste i trådene til "Gamereactor og Off-topic" - Jeg har ikke klart å komme frem til en spesiell å dra frem i lyset, får la den ligge der å lure i skyggen, gå og finn den, se på det som en lek! Chat 3.11 og lignende tråder = Hint.


GR Trend
Jeg vil si at en liten trend hadde sin dag eller to I rampelyset, anmeldelser, ikke vanlige spillanmeldelser, men filmanmeldelser. Det var flere som hadde lyst til å skrible litt om en film de hadde sett.
Håper flere setter seg ned for å skrive om filmer, og jeg er glad Fuglemannen legger ut nye tid til ofte.

Live Feed Trends
Har ikke lagt merke til noen særlig trøkk på Live Feed trends'a.

Godbit fra Cheezburger Network
Jeg skal lage mitt helt eget gresskar i år, Gamereactor burde skjære ut logoene sine, eller kanskje DU gjør det for de.
Men denne karen/dama har virkelig laget et awesome't gresskar.

My kind of halloween

Er det et spill å se frem til neste uke?
Det er faktisk mange mange mange spill å se frem til i nærmeste fremtid. Men det jeg virkelig har lyst til å kjøpe meg på lanseringsdagen, må bli - Fable III -

Andre nyheter:
Star Wars: The Force Unleashed II
PES '10
Rock Band 3
Tony Hawk: Shred (think it will suck tho')
Super Scribblenauts
Patapon 3