Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

The Week and Random - 06.11'10

Skrevet av Noral den 6 november 2010 klokken 01:02

Wow! Hva er dette?! En The Week and Random som faktisk blir utgitt på en Fredag?! Say whaaaaat? - Det er faktisk sant dere, jeg ville endelig få skjerpet meg litt, og derfor har jeg jobbet med å få den ferdig til riktig dag, så vi får info fra en hel uke i neste utgivelse av TW&R, slik det skal være.

(EDIT: Dette var før jeg ble distrahert av det ene og andre, under finpussen. Og dermed, så tok det en time før jeg fikk den publisert gitt)

Har du noen innspill på hva som kan være navnet på en ny spalte, eller spalter du ikke synes noe om i det hele tatt. Si ifra i kommentarfeltet under. Jeg vil selvsagt at TW&R skal appellere mye bedre til leserne, og derfor passer det alltid best å spørre de som faktisk leser TW&R.
Jeg vil gjerne hente frem ting fra forumets alt for mange tråder, og ikke fokusere 90% på bloggene.

Jeg har gjort noen endringer som vanlig, og i forrige ukes utgivelse, så endret jeg navnet på en spalte, og nå endrer jeg den igjen. Den har nå fått navnet "Ukens Troll?" - hvor du selv, kan få gruble litt på en kommentar, og se om det er en trollende kommentar, eller ikke. Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du har kommet frem til, "troll or not".

Lurer du på hva du setter deg ned for å lese nå? Les denne bloggen først! (Ikke oppdatert enda, fikser fortsatt litt på oppsettet og spaltene)


Denne uken vil handle om:
Generell Blogg
Ukens blogg
Fett Bloggbanner Bro'
GR "Reaksjoner"
"Matt & Kim" har Ukens feteste låt
Ukens spill pick-up
Film Anbefaling
Første anmeldelse
GR Konkurranser
Ukens troll?
GR Trend
Live Feed Trends
Godbit fra Cheezburger Network
Er det et spill å se frem til neste uke?

Generell Blogg
Denne uken har jeg blitt fratatt noen vakter på jobben, og det blir mer tid å tilbringe hjemme foran tv'n og litt mer søvn. Hvis du har lyst til å gjøre noen achievements i Halo:Reach, RDR eller L4D2, så si ifra. (Er kun disse spillene jeg spiller for tiden. Har alle tilleggspakker og den slags)

Jeg har en ganske suksessfull far som var meget god på 70-tallet. OL-gull og nesten hundre NM-medaljer. Derfor blir han invitert til en del gallaer og diverse årlige treff for hedring av Norges små helter. Det dreier seg mest om idrett så å si. Vel, jeg har derfor vært "innleid" av min far til å kjøre til diverse lokaler og frakte vellykkede mennesker til middager rundt omkring. Så denne uken har vært ganske spesiell for å si det slik. Det å treffe gamle gubber som står i leksikoner, historiebøker og har prestert til verdensrekorder, det er faktisk en ære å kjøre slike herrer rundt. Og hva gjør jeg etterpå, mens jeg venter på å hente de igjen? Et spørsmål er stilt. 5 sylindere og 195hk m/Turbo er ganske moro i Operatunnelen skal jeg si deg. (Deilig automatgir! Hvorfor er ikke Norge litt mer som Amerika?)

Når du leser dette, så vil det trolig være Lørdag 6. November, og hva skjer da? Jo, Gamereactor har snekret en liten stand som de har skvist inni et lite hjørne på GameStop Karl Johan. Møt opp mellom kl 13 og 15 (ganske knapt tidsrom GR, kunne slengt på en time eller to ekstra)
Nok surrsnakk.
La oss starte med denne ukens The Week and Random!


Ukens blogg
Skal vi se. Det har faktisk en god del blogger denne uken, bare fra Søndagen og til i kveld. Det liker jeg ganske godt!
Men det er selvsagt noen som skiller seg litt ut, og det er alltid spennende og artig når noen vil gjøre noe godt for andre. Tommy Kvaernerud er en kar som har vært utrolig kunstnerisk og kreativ i mange år, og han tar nå sine malerier til en ny høyde. Selvsagt har han malt kjente spillfigurer før, men denne gangen, har han ropt ut i forumet, og det er mange som har svart på hans ekko i forumsidene. Det er veldig mange som kunne tenke seg ett bilde av sin favorittkarakter fra spilluniverset på veggen sin, fra en utrolig kunstner på et lite spillforum.

Vil du kanskje ha et bilde av din helt? Tommy har fått mer enn én forespørsel, men alle har sin lille prosent sjanse for å vinne!

Bloggen som forandret definisjonen av kunst


Fett Bloggbanner Bro'
Fantomena har et bloggbanner som minner om redaksjonens egen type, oversiktlige, informerte bannere. Men Fantomena spiller ikke samme rolle som Kristian, så han har valgt å ikke skrible alt for mye på banneret, noe som gir det stil.


GR "Reaksjoner"
Det blir fortsatt nevnt masse om CoD:Black Ops - et spill, jeg kanskje ikke gidder å kjøpe meg. Jeg har CoD:Modern Warfare (aka CoD 4), hvorfor ikke bare vente på CoD:Modern Warfare 8?


"Matt & Kim" har Ukens feteste låt
Hvis du er opptatt av å lese Dagbladets nettsider døgnet rundt, så kunne du i fjor eller tidligere i år, få med deg en video fra ei kjerring som kledde seg naken i New York i musikkvideoen, og det ble styr rundt dette, om hun ble arrestert eller om det var "profesjonelt" gjennomført. Jeg fulgte ikke med for å finne ut hva som endte, men det ble nevnt en annen film, som denne nye var en "kopi" av. Vel, tatt samme konsept fra. "Matt & Kim's - Lessons Learned"
Der går de nedover en gate rundt Time Square i New York City, og kler av seg plagg for plagg, og blir møtt av politiet når de til slutt står helt nakne på fortauet.

Gruppa er ganske flinke med raske trommerytmer og det er fengende låter som ikke blir for mye, selv om det er litt fart i det. Herlig indie musikk.
Følg YouTube linken for å se musikkvideoen. - Hvis du vil høre mer fra denne gruppa, så klikker du på "Daylight" og "Yea Yeah" til høyre for filmen på YouTube.
Spotify Link
YouTube Link


Ukens spill pick-up
Hva er det som kan være artig å sette seg ned med i disse høsttider? Jo, et spill som alltid harr sin lanseringsdato rundt disse tider, Call of Duty.
Når det er så mange som elsker denne serien, og flere og flere setter seg ned for å diskutere om og rundt spillene.
Sett deg ned med Call of Duty 4, et spill som satt seg spor i FPS-sjangeren.
Fortsatt en del som spiller det Online.


Film Anbefaling
Hva er du har lyst til å se egentlig, nå som det blir mørkere, mye tidligere enn før. Kaldere blir det også. Nei, veit du hva. Hvis du bor i Oslo, så skal de ha Ringenes Herre-maraton i dag. Leste det ett sted, at det var nattkino og det ene og det andre rundt om i landet. Halv pris på Kinobilletter.
Hvis det er utsolgt på de fleste visninger av filmer, så sett deg ned med Ringenes Herre hjemme i din egen stue/rom. Ser den første på Viasat 4 akkurat nå faktisk, og det er fantastiske scener, og helt utrolig hva de fikk til i 2000-01 faktisk, med green screen og annen teknologi. Noen som nevnte EPIC musikk?


Første Anmeldelse

Asphalt 5 - Forfatter: aleksanderh

En ukjent type for meg, har skrevet en anmeldelse av ett spill jeg aldri har spilt eller hørt om. Jeg er ikke sikker på om dette er noe å dra så langt frem i lyset, men det er ikke annet å gjøre, når ingen andre skriver anmeldelser denne uken. Så hvis du har lyst til å lese en ganske så rotete anmeldelse av enda et bilspill, så trøkk på linken.

Anmeldelsen av Asphalt 5

GR Konkurranser

Nå ligger det ute 4 GR.no

Medal of Honor-konkurransen er fortsatt oppe!


Ukens troll?
Veit dere hva, jeg finner alltid på noe nytt til denne spalten helt i siste liten, og jeg klarer aldri å finne et bra eksempel i tide. Jeg skal virkelig jobbe med denne spalten til neste utgivelse.
Men det kan også bli ganske vanskelig, for det er mange ærlige karer her, og ikke mange som sitter å troller den ene tråden etter den andre, men det forekommer. Jeg skal se hva jeg klarer. Men for denne gang, så blir den fortsatt linke-løs.


GR Trend
Jæææh.
CoD
Black
Ops
What else..

Live Feed Trends
Jeg er ikke så flink til å oppdatere Live Feed'en min, men det er andre! Men nesten ingen bruker # (hashtag) for å markere topicer som blir tatt opp.

Godbit fra Cheezburger Network
Hvis du IKKE har fått med deg denne, så har du virkelig gått glipp av en god lol.

Jeg sjekket dette ut på iPhonen min sin "Google Maps" selv, fordi jeg hørte det på Twitter. Så jeg brukte en evighet, og det var virkelig en god oppbyggning til "lol"en.

I wanna go from Japan to China. How Google Maps, how?!


Er det et spill å se frem til neste uke?
Kinect kommer vel ut, gjør det ikke?
Kjøp deg kameraet, ha det moro den helgen, og neste, og så har du brukt masse penger på spill du bare, og kun spiller med venner og for show off av Kinect dingsen.
Joa - Så har vi jo "Call of Duty: Black Ops"