Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Spenningsfortelling: Peter

Dette er en histore jeg skrev for 1 år siden.

Peter fikk et hardt slag i ansiktet, og ramlet bakover. Han støttet seg til et gjerde som var rundt en innsjø, og blodet rant ut av nesen hans. En av bøllene stormet mot ham igjen, og dyttet ham over gjerdet. Han landet i sjøen, og kavet. Han begynte å klatre opp igjen, men en av guttene sparket ham ned igjen. Nå lå det blodflekker på bakken. Tilslutt gikk bøllene av gårde. Peter klatret andpusten opp av vannet, og deiset ned på bakken av den andre siden av gjerdet. Han begynte å hoste blod. Men da plutselig kom bøllene tilbake. Han reiste seg opp og begynte å løpe. Bøllene ropte på ham, og satte etter. Peter klatret over en to meter høy mur, og hoppet ned igjen. Nå var han inne i et mørkt smug. Peter så en stige noen meter borte, og begynte å klatre opp den. Bøllene kom seg over muren, og fulgte etter opp stigen. Peter klatret opp på taket, og så seg rundt. Det var langt til neste bygning. Og han trodde ikke han greide å hoppe så langt. Han snudde seg, og kikket ned på forfølgerne. Dærsken, nå far de fatt i meg, tenkte Peter. Den første av bøllene, Pier, kom seg opp på taket. Peter kikket rundt seg, han var fanget. Da alle bøllene var oppe på taket løp de møt ham igjen. Peter var vettskremt. Han satte bortover taket, og nærmet seg kanten av bygningen. Han måtte hoppe 3 meter langt, og falle 4 meter rett ned. Farlig. Men han hadde for stor fart til å stoppe, så han løpte enda fortere. Peter spurtet mot kanten, og hoppet. Vinden suste rundt ham, og da han kikket ned ble han plutselig veldig redd. Han kom ikke til å greie det. Han falt nedover. Jo da han kunne kanskje greie det! Taket nærmet seg faretruende, og plutselig traff bena hans taket. Han rullet rundt, og kikket opp. En av bøllene hadde fulgt etter ham, men ikke med like stort hell. Bena hans traff kanten av taket for hardt, og han falt forskrekket nedover bygningen. Bølla skrek, landet på bakken 4 meter lenger nede. Peter hadde hatt flaks, fordi han hadde bare landet noen centimeter fra kanten av taket. Bøllene ropte til kameraten sin, men fikk ikke svar. Plutselig forsvant de.
Peter pustet tungt. Faren hans hadde kastet ham ut av huset, og hvis han gikk tilbake fikk han garantert juling. Hvor skulle han være nå? Han gikk bortover til kanten av taket, heiste seg ned så han hang etter armene, og slapp seg ned. Han stønnet da han traff bakken. Peter gikk mot borte i enden av smuget, og gikk ut. På gata kikket alle forkremt på ham. Han kikket nedover seg selv. Hele skjorta hans var dekket av blod, og han hadde skrubbsår og blåmerker over hele kroppen.
"Hva har skjedd med deg?" Spurte en annen gutt, omtrent på hans alder.
"Noen duster banket meg opp" Han gikk videre, og brydde seg ikke om at guttungen fulgte etter ham.
"Stikk" sa han til gutten.
Peter ville ikke hjem, men han måtte finne et sted å sove. Han kikket seg rundt. Mange så på ham. Han prøvde å spørre hvor mye klokka var, men alle vek unna. Ingen ville være i nærheten av den blodige gutten. Han så opp, og på utsiden av en bank hang en klokke. Klokka var halv 8. Han gikk bortover gaten og sparket til en tom ølboks. Plutselig grep noen ham om skulderen. Da han snudde seg stirret han rett inn i fjeset på en politimann. Peter begynte å løpe. Han viste ikke hvorfor han løp, men kanskje hvis han fortalte hva som hadde skjedd så kom politiet til å ringe faren hans og be ham hente ham. Peter ville ikke at faren skulle komme hit. Dessuten hadde nok faren hans blitt arrestert for fyllekjøring.
Han løp lenge, han stoppet ikke før det ble mørkt. Han satte seg på en benk og hev etter pusten. Foran ham lå et smug, med masse kasser og lignende. Peter gikk inn dit for å se etter et sted å sove. Han fant et gammelt teppe i en konteiner, og en kasse som kunne holde litt på varmen. Peter la seg inn i den og sovnet raskt.
Peter våknet av at noe slikket ham i fjeset. Han skvatt og dyttet tingen unna. En hund stirret opp på ham og logret. Det var en stor hund. Når han tenkte etter kom han på at dette måtte være en husky. Men en vill husky i byen? Det var ikke vanlig. Han gikk ut av smuget, og ble overrasket av at bikkja fulgte etter ham. Halen logret så mye så man skulle tro den skulle brekke. Jaja, det er da koselig med et reisefølge, tenkte han.

Peter snek seg inn i huset via vinduet i andre etasje. Han skulle bra hente noen nye klær, og så skulle han stikke. Han så rundt hjørnet, klar bane. Han småløp bort til døra og lukte den forsiktig opp. Han gikk bort til skapet, og skiftet klær til en joggebukse og en ny t-skjorte. Da han snudde seg lå det 4 ølflasker på sengen hans.

Det kommer kanskje mer en gang ... :P