Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Transformers

Skrevet av Pondus81 den 11 juni 2009 klokken 01:10

Wow!

Det er ikke mange ganger jeg bidrar til at annonseinntektene til GR øker, men hver gang jeg er inne nå så MÅ jeg klikke meg inn på linken til UiP og se traileren til Transformers: Revenge of the Fallen som har premiere den 24! Den filmen ser så perverst bra ut at jeg nesten pisser på meg hver gang jeg snurrer traileren!!!

Jeg er ørlite Transformersdigger og har alle filmer og serier som er gitt ut (for europa og USA). Guttungen holder for øyeblikket på med episode 38 av 52 av Transformers Cybertron-serien. Så han blir ikke påvirket av faren sin i det hele tatt.... :P

Jeg skal nok få med meg premieren, men er usikker på om den blir kjørt så tidlig på Steinkjer. Får bare krysse fingrene.... Kanskje jeg skal ta med meg Ragish..? HEHEHE! Håper hun leser denne bloggen.. Hihi... Har faktisk funnet ut at vi har jobbet på samme butikk på Steinkjer uten at jeg har visst det...... Fiffig.. :)

Kanskje de i etterkant av denne filmen kan lage et bedre spill?? For det spillet som kom etter 1ern var dessverre CRAP! :D

HQ