Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Stafettbloggen kryper videre #F1R57

Skrevet av Quinzel den 19 april 2017 klokken 14:08

En litt forsinket stafettblogg, men bedre sent enn aldri, right?

Temaet på forrige stafettblogg var #VÅR, men dessverre var det veldig lite deltakelse. Dette skyldes antagelig påske, men det er aldri for sent å skrive om tidligere temaer, mine venner! Så dere må gjerne skrive om #VÅR selv om vi starter med nytt tema i dag. Hvis du vil delta, finner du reglene her: http://www.gamereactor.no/forum/?forum=14&thread=89753&page=1

En kjapp oppsummering av det som ble skrevet med teamet #VÅR:

sideswipe: skrev om Fast And The Furious, noe det virker som han liker meget godt. Det kan du lese mer om her: http://www.gamereactor.no/blog/sideswipe/?page=1#91243

Sirthomas: skrev også en blogg om at ingen skrev om #vår og noe jeg ikke husker, men pga utestengelse er ikke bloggen lenger å finne for øyeblikket.

Quinzel: jeg skrev om hva vår er for meg og hva jeg har gjort i påsken, enkelt og greit. Det kan du lese mer om her: http://www.gamereactor.no/blog/quinzel/?page=1#91263

Som dere ser så var det meget dårlig deltakelse, men det betyr ikke at stafettbloggen slutter her. For nå er ferien over og det er bare å sette seg ned å skrive. Det trenger ikke være lange bloggen altså, det viktigste er å delta. Og personlig så synes jeg det er veldig interessant å se hva hver enkelt av dere velger å skrive om innenfor de forskjellige temaene, siden alle har sin egen vinkling, tolkning og historie.

Ukens tema er #F1R57. Jeg var faktisk ikke helt sikker på hvilket tema jeg skulle velge, men tenkte å ta noe som alle har et forhold til. Du kan velge å skrive om følgende:

1: Spill: Første gang du spilte et spill som kanskje har satt dype spor eller som knuste alle de høye forventningene du hadde. Det kan være første gang du spilte ditt nåværende favorittspill, det aller første spillet du prøvde eller første gang du prøvde å spille online. Eller fortelle om ditt aller første platinum. Her er mulighetene uendelige!

2: Personlig: fortell om noe du gjorde første gang og hvordan det var. Om det var første gangen du syklet, dro på fest, dro på date, din første jobb, fikk barn, fikk førerkort, så din favorittfilm, da du flyttet eller kysset noen, altså hva som helst. En historie fra ditt eget liv, om det var en positiv eller negativ opplevelse, hvilke følelser det ga deg og kanskje hvordan det har påvirket deg. Det kan være en stor eller liten opplevelse.
NB: IKKE skriv om noe som har seksuelt innhold, da dette kan være regelbrytende og støtende for noen. Slike hendelser inkluderer ofte en annen persons privatliv, og siden dette er et åpent forum som hvem som helst kan lese på, så er det ikke sikkert vedkommende vil at det skal deles med hele verden.

Gleder meg som vanlig til å lese bloggene deres og håper at deltakelsen blir større denne gangen. Premie til alle som skriver denne gangen (10hi)! Premien er at alle som skriver en blogg skal få et bilde av en kos i kommentarfeltet fra meg (altså ikke bilde av meg, men bilde av en søt kos som dere kan ta imot). Hvis du ønsker å ta over stafettbloggen neste gang, så send meg gjerne en liten nusselig pm.

Hilsen søte Quinzel. <3