Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Prøver ut for første gang Resident Evil 1

Skrevet av Solidus95 den 16 september 2017 klokken 19:38

Resident Evil vil for alltid ligge i mitt hjerte, helt siden jeg prøvde for aller første gang 4'ern. Husker Resident Evil 4 var knalltøff spill med Leon S. Kennedy som hovedkarakteren. For en "care" dude som tok alt på sparket. Men nok om det, det handlet mest om skrekken og atmosfæren i spillet jeg likte best med 4'ern. Dette ledet meg til å prøve ut serien fra begynnelsen til slutt. Riktig nok har jeg ikke spilt gjennom ALLE Resident Evil spillene, for det finnes en haugevis av spin-off versjoner, på bl.a. Nintendo Wii og PS3/Xbox360. Jeg har prøvd ut Operation Racoon City på PS3 og det var skikkelig kult og Darkside Chronicles på Wii var veldig gøy.

Jeg tenkte "hvorfor ikke prøve ut Resident Evil 1 på PS1?". Angrer bittert på at jeg gjorde det, for kontrollen var helt på trynet og utrolig uvant for meg. Ikke nok med det så gjorde heller ikke kameravinkelen spillingen noe bedre, dessverre... Jeg tenkte pokker heller, det her går ikke. Det gikk hele 10 år før jeg prøvde meg på Resident Evil 1, og det var HD remake på PS4. Da jeg startet spillet på PS4 fikk jeg en skikkelig flashback av alle de nervepinnede minnene fra forrige gang jeg prøvde ut PS1-versjonen. Når jeg trykket på "New Game" fikk jeg heldigvis beskjed om jeg ville ha "Alternate" eller "Original" kontroller, da valgte jeg rett og slett "Alternate" og tenkte å prøve det ut. Jammen meg kom tårene trillene fram... Følelsen av å spille Resident Evil 1 på nytt var enda bedre og godere enn noengang. Hvorfor kunne ikke Capcom gjøre det slik fra begynnelsen av, tenkte jeg.

Jeg har ikke kommet noe særlig langt i spillet enda, men dette ser lovende ut. Det eneste irriterende er at jeg er vant fra Resident Evil 4, 5 og 6 at zombiene mistet skuddpakker etter dems død, vel... Her er det for pokker ikke slik! Jeg glemmer det hver gang og nå er jeg tom for skudd til pistolen min. Hva i all verden skal jeg gjøre nå?

Dette ble visst en kort blogg, men hadde så lyst å dele med dere min originale opplevelse av Resident Evil 1 fra PS1, med min nye opplevelse av HD remaken på PS4.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.