Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Ett år på GR!

Skrevet av Soraki den 18 mars 2009 klokken 13:23

I dag er dagen. Det er et helt år siden jeg ble medlem her på GameReactor.no. Og for et år det har vært!

Jeg husker som om det var i går at jeg skrev min første blogg. Ung, naiv og uerfaren som jeg var trodde jeg hele forumet skulle kommentere den. Det skjedde ikke... -.-
Men jeg ga ikke opp og spredde nyheten, sendte Personlige meldinger i hytt og pine: "Kom og les min fantastiske blogg! Det er den beste bloggen noensinne!". Og snille som dere var kom dere.. Dere kom, så og kommenterte.
Og jeg var stolt! Stolt av meg selv, og at jeg hadde skrevet en blogg helt på egenhånd. Ikke det at jeg visste hva en blogg egentlig var, men jeg hadde hvertfall skrevet noe..

Jeg har gått en lang vei fra den første bloggen, mine skriveferdigheter har forbedret seg i massevis og jeg føler meg litt mer voksen nå, nå som jeg har blitt satt på plass av dere. Jeg har skrevet nesten 3000 innlegg, 4 anmeldelser og rundt 25 blogger, alt takket være dere som ga meg motet og inspirasjonen.

Og jeg husker hvordan det var her i begynnelsen. Som sagt var jeg ung og naiv, jeg trodde alle var snille som lam her inne. Men så en dag fikk jeg en sur tilbakemelding på en kommentar jeg hadde skrevet. Og jeg ble så opprørt! Er det mulig å bli så sinna tenkte jeg. Tydeligvis. Men vi ble venner igjen. Man blir alltid venner igjen her på GR. Jeg fikk mange venner her på GR, mange jeg aldri hadde vekslet et ord med før. Noe jeg syntes var rart. Men idag kjenner jeg så godt som alle på vennelista mi. Vi har diskutert, vært uenige, kjeftet på hverandre, og hatt det moro hele veien..

Man får alltid noe nytt å snakke om her, enten det er det nyeste spillet, eller hvorfor noen medlemmer i klanen sluntrer unna trening i Call of Duty 4. Og dette er stort sett på grunn av de fargesterke medlemmene her inne. Alle er så spesielle og forskjellige, med forskjellige meninger, forskjellige avatarer.. og forskjellig humør. Men på en måte ble jeg godtatt av dere staute veteraner der ute. Jeg følte meg hjemme..

Det har vært et morsomt år. Et år fylt med mye latter, humor, sinne og litt perversitet og galgen. Og jeg vil bare si dette til dere alle: Dere er en jævlig fin gjeng, dette er et jævlig fint forum, jeg gleder meg til mange fine år fremover og takk! *BOW*

Til slutt vil jeg nevne noen som har gjort dette året ekstremt bra for meg:
Blackwell
DSN
Djani
Gnomely
Hehemann
JtLoC
Jayz X
Jonas A D
Jonaskram
Kaze The Windlord
Kronoz
Lofthus
Lufteluke
Matscoolio
Oski
Piicii
Rampage Jackson
Sirupkaramell
Zook
Zyrocz

Takk for meg! *BOW*