Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Spill å se fram til i 2011 (del 2)

Skrevet av Soraki den 3 januar 2011 klokken 21:50

Forrige del av denne bloggen tok for seg de spillene man bør se fram til i første del av 2011. Nedenfor tar jeg for meg de som bør ses fram imot i halvåret som følger.


Resistance 3 (6. september, PS3)
Resistance: Fall of Man var enda et av spillene som ble sluppet ved Playstation 3s lansering. Jeg derimot skaffet meg først Resistance 2 gjennom et bytte og har vel ikke angret noe særlig siden. Ikke bare hadde spillet en veldig engasjerende og nervepirrende, men også en flerspillerdel med mulighet for opptil 64 spillere samtidig og en samarbeidsmodus som var herlig utformet. Alt dette er ting jeg gleder meg til å se i Resistance 3, men det som jeg virkelig ser fram til er å få vite hvordan historien fortsetter videre. Slutten på Resistance kan vel av mange regnes som en av tidenes cliffhanger, meg inkludert. Ser fram til romvesenskyting i september!

Batman: Arkham City (3. Kvartal, PS3, 360, PC)
Batman har hatt sin storhetstid de siste årene med en gjenoppstartet filmserie og (det kanskje litt overraskende) storspillet Arkham Asylum. Studioet Rocksteady lagde en fantastisk historie som samlet sammen de største skurkene i Gotham på en øy og Batman ble satt på saken. I Arkham City har hele byen blitt skurkenes lekeplass og nok en gang må den mørke ridder rydde opp i rotet. Jeg ser fram til et helt nytt repertoar med skurker (og helter?) og håper vi også får et større område å utforske denne gangen.

Ratchet & Clank: All 4 One (3. kvartal, PS3)
Ratchet & Clank serien har tikket og gått i flere år nå og det oppkommende tilskuddet i samlingen fokuserer på samarbeid fremfor å spille som enslig helt. Her skal man visstnok kunne spille fire spillere sammen samtidig, hvor hver spiller tar kontroll over enten Ratchet, Clank, Captain Quark eller Nefarious. Grafikken ser utrolig lekker ut og gameplayet ser morsomt og utfordrende ut. Om vi i tillegg får mulighet til å spille over nett og blir presentert for en god historie blir dette virkelig noe å se fram til, både for store og små.

Uncharted 3: Drake's Deception (1. November, PS3)
Uncharted serien har tatt spillverdenen med storm og Uncharted 2: Among Thieves ble kåret til årets spill i 2009 av en rekke spillmedier. En utrolig sjarmerende og humoristisk hovedperson med et godt utvalg av støttespillere har kjennetegnet spillene. Ved siden av dette regner jeg med at vi får blendende grafikk og en rekke forskjellige miljøer å utforske. Det sies at man blant annet overlever en flystyrt midt i ørkenen og må rømme fra et brennende hus. Utover det er det fortsatt bare gjetninger på hva historien vil handle om denne gangen og hvilke andre deler av jordkloden vi får utforske.

The Last Guardian (4. kvartal, PS3)
Lite vites foreløpig om dette spillet. Trailerne vi har fått servert hittil viser et stort dyr som ligner en blanding av en katt og griff, og en liten gutt som sammen leker i noe som ligner mistenkelig på et digert tempel. Ico/Shadow of The Collosus Collection som kommer i butikkene tidligere på året som ble lagd av de samme utviklerne vil uansett være en god oppvarming til dette eventyret som slippes nærmere jul i 2011. Spillene vil antagelig ikke ha noen sammenheng for øvrig, men om Team Ico lever opp til navnet sitt vil deres første spill til den nåværende generasjonen være vel verdt ventingen.

SSX: Deadly Descents (4. kvartal, PS3, 360)
SSX: Tricky var ganske enkelt et snowboard-spill, hvor man skulle konkurrere om å komme først i mål. På veien måtte man utføre halsbrekkende triks for å få større fart og dette spillet var ekstremt morsomt å spille sammen med en venn. Deadly Descents er en reboot av serien og jeg gleder meg til å suse nedover bratte bakker med snø virvlende omkring, i heftig grafikk. Og om de fikser et bra utvalg av låter og en god flerspiller/co-op del til spillet vil dette være et klart førstevalg under julegrana.

Mass Effect 3 (4. kvartal, PS3, 360, PC)
Mass Effect 2 slippes snart til Playstation 3, lovlig sent. Ca. et år etter at spillet fikk sin debut til Xbox 360 og PC får vi som kun eier en Playstation 3 lov til å prøve det. Spillet har vunnet en rekke kåringer for årets spill 2010 og om det lever opp til forventningene skal man ikke se bort i fra at ME3 havner på ønskelista i år. Det sies at handlingen nå vil finne sted på jorden hvor romvesen har startet invasjonen. Traileren minner meg veldig om Resistance, men om de klarer å skape en unik historie og bygge videre på det forgjengeren gjorde så bra ser dette lovende ut.

Journey (TBA, PS3)
Jeg elsker kunstneriske spill og Flower var som en drøm i mine øyne. Nå skal thatgamecompany lage sitt nyeste prosjekt som jeg foreløpig ikke vet mye om, i trailerne får vi se en kvinneskikkelse gå gjennom en ørken og lite mer. Tross lite informasjon ser jeg fram til hva selskapet har lagd denne gangen. Muligheten for at dette kan bli årets nedlastbare spill ved siden av Trine 2 ser jeg på som meget stor.

Andre spill som bør sjekkes ut på senåret er:
- No More Heroes: Heroes Paradise (TBA, PS3, 360)
- inFamous 2 (TBA, PS3)
- Twisted Metal (TBA, PS3)
- Parasite Eve: The 3rd Birthday (TBA, PSP)

Og det var det for 2011, kan hende kommer det noen overraskelser underveis, men nå er du i hvert fall opplyst om en rekke av de største spillene som kommer i år.