Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Etterlengtet tilskudd og gammel kjenning

Skrevet av Strategist den 25 oktober 2009 klokken 11:44

I går gjorde jeg det. Trass i alle motforestillinger. "Jeg har ikke tid" har jeg argumentert.

Men igår kjøpte jeg meg altså to nye spill.

Et par spill kan man alltids kjøpe uten at det stjeler for mye av timeplanen. Stort sett. Forhåpentligvis. Men ikke hvilke som helst spill. Ikke denne gangen.

Jeg har nemlig gått til anskaffelse av intet ringere enn Empire: Total War, og Risen. Førstnevnte har jeg siklet etter siden det først ble annonsert, men gunnet PCens begrensinger ble kjøpet utsatt. Når PCen ble byttet ut måtte jeg virkelig kjempe med meg selv for at ikke dette spillet skulle komme til å stjele tiden jeg så sårt trenger til skolearbeid. Men dengang ei. Det populære spillet fra den familiære utvikleren Creative Assembly havnet i min spillsamling allerede igår. Ikke billig heller. Men det er en annen sak.

Så nå har jeg installert Empire og startet en kampanje med England, og håper virkelig at dette ikke hindrer meg i å fullføre de utrolig mange oppgavene jeg har fått fra skolen.

Risen er kanskje mindre kjent for en del. Men da jeg ble minnet om at det var Pirhana Bytes som stod bak utviklingen av spillet kunne jeg bare ikke la det stå igjen i butikken. Den fantasifulle utvikleren bak de tre første spillene i Gothic-serien fornekter seg forhåpentlig ikke. Gothic 3 var riktignok fullt av bugs, men følelsen og omgivelsene det skapte var unikt. Og siden jeg tok opp igjen spillingen av Gothic 3 for noen måneder siden kunne har jeg bare blitt ytterligere fascinert.

Mine foreløpige forsøk i Risen gir også tilbake den gode gamle følelsen. Det er en del kjente elementer og løsninger, men mye nytt. Spillets utseende er fantastisk.

Men nå må jeg tilbake og erobre India, fravriste kolonier fra franskmennene, og knuse de fremadstormende ottomanske hærskarer!